Workshops

Hier vind je informatie over de verschillende workshops die ik organiseer, in samenwerking met andere vrouwen. Zij brengen allemaal hun talenten mee waardoor we heel waardevolle workshops aanbieden. Want één plus één is DRIE!!  We zetten ons 100% in om vrouwen te ondersteunen om tijd voor zichzelf te nemen, creatief bezig te zijn, inzicht(en) te krijgen en rust te brengen. En iedere workshop weer op een andere manier. Gun jij jezelf dat? Dan ben je van harte welkom!!

De volgende workshops bied ik aan, op datumvolgorde.

Consultenavond met Medium Noëlle op

  •  woensdag   3 mei om 19 uur
  • donderdag 22 juni om 19, 20 en 21 uur

Familieopstelling in de mandala op

  • dinsdag 27 juni 2023  om 14 uur
  • dinsdag   4 juli 2023 om 14 uur

Consultenavond met Medium Noëlle.

Noëlle Marres is medium. Zelf schrijft ze: Al vanaf dat ik mij kan herinneren heb ik paranormale ervaringen. Ik hoor, zie en voel energieën en entiteiten. Op mijn twaalfde werd er door een bekend medium vastgesteld dat ik paranormaal begaafd ben. Vanaf die tijd ben ik begonnen met het helpen van anderen. Ik kom uit een familie met een paranormale achtergrond. Hierdoor waren mijn ervaringen niet zo vreemd en kreeg ik de ruimte en begeleiding om mezelf verder te kunnen ontwikkelen.

Noëlle heeft met een mooi artikel in de Paravisie van november 2022 gestaan en schrijft er nu columns voor.

Noëlle is zich gaan verdiepen in consulten met helderziende waarnemingen door het voelen van een foto of object. Als je contact wilt maken met een overledene, dan kun je een foto of object meenemen zodat Noëlle deze kan “lezen”. Ook een foto of object van een nog levende dierbare kan ze voor je lezen. Je kunt ook een boodschap over jezelf krijgen, dan hoef je niks mee te nemen. In het consult kan het ook allebei aan bod komen. Noëlle is gespecialiseerd in doodsoorzaken.

Wanneer?

Op woensdag 3 mei en donderdag 22 juni komt ze naar Oss om een avond te verzorgen. Je kunt 3 mei om 19 uur terecht en 22 juni kiezen uit 3 tijdstippen, 19, 20 of 21 uur. Je kunt samen komen met één andere persoon of kiezen voor één op één. Je hebt dan een uur om de boodschap(pen) te horen en vragen te stellen.

Ik zorg, als je dat wenst, voor opnames die je de volgende dag via mail opgestuurd krijgt.

Waar?
Je bent van harte welkom op De Bongerd 60 in Oss.

Jouw bijdrage is 35 euro. Graag met een tikkie of contant en gepast betalen.

Aanmelden
Door een mail te sturen naar jeanettedekruijk@icloud.com. Graag de datum vermelden en met hoeveel personen je komt.

We kijken naar je uit, heel graag tot woensdag 3 mei of donderdag 22 juni.

Lieve groet van Noëlle en Jeanette

 

De workshop Familieopstelling in de mandala is een samenwerking met Willemien Geurts, ervaren mandala-trainer.

Wat gaan we doen?
We hebben ontdekt als je je familie in een mandala tekent er heel mooie inzichten kunnen ontstaan. Je leert of je je eigen plaats voldoende inneemt en er ontstaan waardevolle inzichten in de verhoudingen binnen je familie of gezin. Juist ook door je overleden familieleden erbij te betrekken geeft dat deze workshop extra dimensie.

Na het tekenen en inkleuren bekijken we de mandala met de universele wetten van Familieopstellingen zodat we kunnen duiden wat er getekend is, wat de kleuren betekenen en of er woorden mogen komen voor wat we zien en wat we ervaren hebben.

We werken met twee deelnemers.

Heb jij behoefte om die verhoudingen beter te begrijpen of zien? Het is een heel bijzondere ervaring om rustig tekenend bezig te zijn en na het tekenen kijken Willemien en ik samen met jou naar wat er ontstaan is en wat eruit te lezen valt. Ik heb zelf de ervaring dat ik nu woorden heb voor de verhoudingen in mijn familie die ik altijd wel voelde maar niet kon benoemen. Een heel bijzonder proces.

Wanneer en waar
Deze workshop Familieopstelling in de mandala geven we op

  • dinsdag 27 juni om 14 uur
  • dinsdag    4 juli om 14 uur

op De Bongerd 60 in Oss.

Kan ik dat wel?
Je hebt geen ervaring nodig met Mandala’s kleuren of tekenen. Het woord mandala betekent magische cirkel, het is een cirkel waarin symmetrische figuren getekend worden. De cirkelrand staat voor je grens, het middelpunt voor je zelf. Je tekent dus vanuit jezelf in je eigen vrije ruimte, zo worden je gevoelens geordend. Dat geeft ontspanning en rust. Er wordt een beroep gedaan op beide hersenhelften zodat lichaam en geest meer in balans komen. Meer informatie over mandala’s kun je vinden op de website van Willemien, www.Mandalart.nl.

Jouw bijdrage
Je bijdrage voor de workshop inclusief papier en gebruik van kleurpotloden, drinken en lekkers is 49 euro.

Aanmelden
Aanmelden kan per mail naar jeanettedekruijk@icloud.com, vermeld even de datum en met hoeveel personen je komt. Daarna ontvang je een bevestiging en meer informatie.

We begroeten je graag. Tot dan!

Lieve groet van Willemien en Jeanette