Workshops

Hier vind je informatie over de verschillende workshops die ik organiseer, in samenwerking met andere vrouwen. Zij brengen allemaal hun talenten mee waardoor we heel waardevolle workshops aanbieden. Want één plus één is DRIE!!  We zetten ons 100% in om vrouwen te ondersteunen om tijd voor zichzelf te nemen, creatief bezig te zijn, inzicht(en) te krijgen en rust te brengen. En iedere workshop weer op een andere manier. Gun jij jezelf dat? Dan ben je van harte welkom!!

De volgende workshops bied ik aan.

Een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren op

 • dinsdag 4 juni om 14 uur
 • vrijdag 13 september om 4 uur
 • dinsdag 8 oktober om 14 uur
 • woensdag 30 oktober om 14 uur
 • donderdag 21 november om 19:30 uur

Consultenavond met Medium Noëlle op

 • dinsdag 25 juni VOL
 • donderdag 25 juli
 • donderdag 22 augustus
 • donderdag 26 september

Familieopstelling in de mandala op

 • vrijdag 31 mei om 14 uur nog 1 plekje

Workshop Een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren

In deze workshop neem ik je mee in het kijken op een spirituele manier naar de dood en het leven. Ik ga ervan uit dat het niet stopt als iemand overlijdt. Vanuit mijn ervaringen met mijn dochter Fleur, die op 26 augustus 1997 doodgeboren werd, weet ik dat ze er nog is. Ze ondersteunt me en ik loop mijn levenspad samen met haar. Heel bijzonder. Hoe ik in 25 jaar transformeerde van diep verdrietig naar het ervaren van haar aanwezigheid en inspiratie vertel ik je graag in deze workshop.

Delen
Er is ook ruimte voor jouw ervaringen, verdriet en gemis rond het verliezen van een of meer dierbaren. Zo ontstaat herkenning, erkenning, troost en steun.

Tekens
Ik weet dat ik niet de enige ben die een overleden dierbare ervaart. Er zijn zoveel tekens, denk maar aan een vlinder, een roodborstje, knipperende lampen en een deurbel die gaat terwijl er niemand staat. Vroeger was het heel gewoon om hierover te praten maar dat hebben we afgeleerd. Helaas! Maar nu is het tijd om wel weer te gaan vertellen en ervaren dat contact mogelijk is. Het is heel gewoon!

Contact maken
En we gaan in de workshop contact maken met overleden dierbaren. Het is niet uit te leggen, dus dat doe ik niet. Je mag het komen ervaren en dan weet je het.

Aantal deelnemers
Er is ruimte voor 2 of 3 personen per workshop. Dit bevordert de inspiratie onderling en is er aandacht en ruimte voor je verhalen.

Hoe lang duurt het?
De workshop zal ongeveer 2 uur duren, afhankelijk van hoeveel er gedeeld wordt en het aantal personen dat meedoet.

Wat is jouw bijdrage?
Jouw bijdrage is 30 euro. Je mag contant betalen of om een tikkie vragen.
Er is koffie, thee en lekkers en je krijgt de boodschappen mee naar huis.

Waar en wanneer wordt het gegeven?
In mijn huis op De Bongerd 60 in Oss.

De datums zijn:

 • dinsdag 4 juni om 14 uur
 • vrijdag 13 september om 14 uur
 • dinsdag 8 oktober om 14 uur
 • woensdag 30 oktober om 14 uur
 • donderdag 21 november om 19:30 uur

Hoe kan je je aanmelden?
Door een mail te sturen naar jeanettedekruijk@icloud.com of een appje of bellen naar 06 – 308 63 653. Graag de datum en met hoeveel personen doorgeven.

Ik kijk naar je uit en inspireer je heel graag. Tot ziens!

Liefs van Jeanette

Consultenavond met Medium Noëlle
 
Noëlle Marres is medium. Zelf schrijft ze: Al vanaf dat ik mij kan herinneren heb ik paranormale ervaringen. Ik hoor, zie en voel energieën en entiteiten. Op mijn twaalfde werd er door een bekend medium vastgesteld dat ik paranormaal begaafd ben. Vanaf die tijd ben ik begonnen met het helpen van anderen. Ik kom uit een familie met een paranormale achtergrond. Hierdoor waren mijn ervaringen niet zo vreemd en kreeg ik de ruimte en begeleiding om mezelf verder te kunnen ontwikkelen.
 
Noëlle heeft met een mooi artikel in Paravisie van november 2022 gestaan en schrijft er nu columns voor.
 
Hoe werkt Noëlle?
Noëlle is zich gaan verdiepen in consulten met helderziende waarnemingen door het voelen van een foto of object.
 
Als je contact wilt maken met een overledene, dan kun je een foto of object meenemen zodat Noëlle deze kan “lezen”. Ook een foto of object van een nog levende dierbare kan ze voor je lezen. Je kunt ook een boodschap over jezelf krijgen, dan hoef je niks mee te nemen. In het consult kan het ook allebei aan bod komen. Noëlle is gespecialiseerd in doodsoorzaken.
 
Wanneer?

Noëlle komt naar Oss op:

 • dinsdag 25 juni VOL
 • donderdag 25 juli
 • donderdag 22 augustus
 • donderdag 26 september

om een avond te verzorgen. Ze verzorgt consulten op de volgende tijdstippen, 19,  20 of 21 uur.  Je hebt dan een half uur om de boodschap(pen) te horen en vragen te stellen. Je kunt met twee personen komen, dan hebben jullie een uur, allebei een half uur. Mocht je liever alleen boodschappen willen ontvangen, dan kun je ook een uur reserveren.

Ik zorg, als je dat wenst, voor opnames die je de volgende dag via mail opgestuurd krijgt.
 
Waar?
Je bent van harte welkom op De Bongerd 60 in Oss.
 
Jouw bijdrage is 40 euro voor een half uur of 80 euro voor een heel uur. Graag per tikkie of contant en gepast betalen.
 
Aanmelden
Door een mail te sturen naar jeanettedekruijk@icloud.com. Graag de datum vermelden en met hoeveel personen je komt.
 
We kijken naar je uit.
 
Lieve groet van Noëlle en Jeanette
 
 

De workshop Familieopstelling in de mandala is een samenwerking met Willemien Geurts, ervaren mandala-trainer.

Wat gaan we doen?
We hebben ontdekt als je je familie in een mandala tekent er heel mooie inzichten kunnen ontstaan. Je leert of je je eigen plaats voldoende inneemt en er ontstaan waardevolle inzichten in de verhoudingen binnen je familie of gezin. Juist ook door je overleden familieleden erbij te betrekken geeft dat deze workshop extra dimensie.

Na het tekenen en inkleuren bekijken we de mandala met de universele wetten van Familieopstellingen zodat we kunnen duiden wat er getekend is, wat de kleuren betekenen en of er woorden mogen komen voor wat we zien en wat we ervaren hebben.

We werken met twee deelnemers.

Heb jij behoefte om die verhoudingen beter te begrijpen of zien? Het is een heel bijzondere ervaring om rustig tekenend bezig te zijn en na het tekenen kijken Willemien en ik samen met jou naar wat er ontstaan is en wat eruit te lezen valt. Ik heb zelf de ervaring dat ik nu woorden heb voor de verhoudingen in mijn familie die ik altijd wel voelde maar niet kon benoemen. Een heel bijzonder proces.

Wanneer en waar
Deze workshop Familieopstelling in de mandala geven we op

 • vrijdag 31 mei om 14 uur nog 1 plekje

op De Bongerd 60 in Oss.

Kan ik dat wel?
Je hebt geen ervaring nodig met Mandala’s kleuren of tekenen. Het woord mandala betekent magische cirkel, het is een cirkel waarin symmetrische figuren getekend worden. De cirkelrand staat voor je grens, het middelpunt voor je zelf. Je tekent dus vanuit jezelf in je eigen vrije ruimte, zo worden je gevoelens geordend. Dat geeft ontspanning en rust. Er wordt een beroep gedaan op beide hersenhelften zodat lichaam en geest meer in balans komen. Meer informatie over mandala’s kun je vinden op de website van Willemien, www.Mandalart.nl.

Jouw bijdrage
Je bijdrage voor de workshop inclusief papier en gebruik van kleurpotloden, koffie/thee en lekkers is 49 euro.

Aanmelden
Aanmelden kan per mail naar jeanettedekruijk@icloud.com, vermeld even de datum en met hoeveel personen je komt. Daarna ontvang je een bevestiging en meer informatie.

We begroeten je graag. Tot dan!

Lieve groet van Willemien en Jeanette

 

Recensie van Marcella na de workshop van 26 september 2023:

“De workshop is goed bevallen. Ik vond het heerlijk om op die manier te tekenen. Zo rustgevend. Het doet mij beseffen hoezeer mijn lijf op dit moment spanning vasthoudt. Het loslaten van die spanning roept weer heel andere emoties op, die op dit moment best wel heftig zijn. Niet dat dat door de workshop is getriggerd, maar meer een bevestiging van!”