Workshops

Hier vind je informatie over de verschillende workshops die ik geef, in samenwerking met andere vrouwen.

  • Familieopstelling in de Mandala op woensdag 13 oktober
  • Morgen met Mieke (medium geeft boodschappen door) op zaterdag 20 november
  • Wat je zoekt, dat vindt jou, wordt in overleg gepland
  • Intuïtief Tekenen vrijdag 29 oktober

Hieronder vind je alle informatie per workshop

De workshop Familieopstelling in de mandala is een samenwerking met Willemien Geurts, ervaren mandala-trainer.

Wat gaan we doen?
We hebben ontdekt dat er in deze workshop inzicht mag ontstaan in de verhoudingen in een gezin en/of familie.
Heb jij behoefte om die verhoudingen beter te begrijpen of zien? Het is een heel bijzondere ervaring om rustig tekenend bezig te zijn en na het tekenen kijken Willemien en ik samen met jou naar wat er ontstaan is en wat eruit te lezen valt. Ik heb zelf de ervaring dat ik nu woorden heb voor de verhoudingen in mijn familie die ik altijd wel voelde maar niet kon benoemen. Een heel bijzonder proces.

Wanneer en waar
Deze workshop Familieopstelling in de mandala geven we op woensdag 13 oktober van 10-12 uur op De Bongerd 60 in Oss.

Kan ik dat wel?
Je hebt geen ervaring nodig met Mandala’s kleuren of tekenen. Het woord mandala betekent magische cirkel, het is een cirkel waarin symmetrische figuren getekend worden. De cirkelrand staat voor je grens, het middelpunt voor je zelf. Je tekent dus vanuit jezelf in je eigen vrije ruimte, zo worden je gevoelens geordend. Dat geeft ontspanning en rust. Er wordt een beroep gedaan op beide hersenhelften zodat lichaam en geest meer in balans komen. Meer informatie over mandala’s kun je vinden op de website van Willemien, Mandalart.nl.

Jouw bijdrage
Je bijdrage voor de workshop inclusief papier en gebruik van kleurpotloden, drinken en lekkers is 49 euro.

Aanmelden
Aanmelden kan per mail naar jeanettedekruijk@icloud.coml. Daarna ontvang je een bevestiging en meer informatie.

We begroeten je graag. Tot dan!

Lieve groet van Willemien en Jeanette

Mieke komt zaterdag 20 november weer een Morgen met Mieke verzorgen.

Wat doet Mieke?
Mieke is medium en geeft boodschappen door vanuit de andere wereld. Ze stemt mooi, liefdevol en met aandacht af. Ze heeft al veel vrouwen inzicht en troost mogen geven.

Voor wie
En deze keer voor alle vrouwen, niet alleen voor moeders die een kind of kinderen verloren hebben. Je kunt een boodschap over jezelf krijgen. Of heb je een situatie waar je moeite mee hebt en behoefte aan een andere invakshoek? Of je had zo graag nog een keer contact willen maken met een overleden dierbare? Dan ben je van harte welkom.

Waar
Op De Bongerd 60 in Oss. De workshop begint om 10 uur en je kunt binnen lopen vanaf 9:45 uur.

Jouw bijdrage
Voor deze bijzondere workshop draag jij 49 euro bij.

Aanmelden
Je kunt mailen naar jeanettedekruijk@icloud.com. Vermeld even Morgen met Mieke 20 november. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail.

We kijken naar je uit!

Liefs van Mieke en Jeanette

Wat je zoekt, dat vindt jou

Waar draait het om?

In het dagelijks leven zijn we in onze gedachten vaak bezig met wat niet goed ging op een dag, je maakte een opmerking tegen iemand waar je meteen spijt van had. Of je voelt je schuldig omdat je niet zoveel op een dag gedaan had als dat je eigenlijk wilde. Maar bedenk dat er ook veel mooie dingen op een dag gebeuren waar je ook even bij stil mag staan. Waar leg jij onbewust de nadruk op? En waar zou je aandacht aan willen geven?

Wat gaan we doen?

In de workshop wat je zoekt, dat vindt jou gaan we daar mee aan de slag. Het is een workshop waarin we met ecoline gaan kleuren, dat wordt de ondergrond voor een collage die voor jou zelf zal spreken. Tenslotte maken we door middel van woorden nog verbinding met het door jou gemaakte kunstwerk. Samen met de deelnemers lezen Astrid en Jeanette de kunstwerken. Het is bijzonder om te mogen ervaren dat er bijzondere inzichten komen in deze verrassende workshop.

Aanmelden

Mocht je belangstelling hebben, stuur dan een mail naar jeanettedekruijk@icloud.com of bel/app me op 06-308 63 653. Dan gaan we samen kijken wanneer we aan de slag kunnen!

Waar en met wie?

De workshop wordt gegeven op De Bongerd 60 in Oss. Ik werk samen met Astrid van der Heijden, zij heeft een praktijk voor coaching, creatieve cursussen en workshops Atelier CrAcht.

Jouw bijdrage is 49 euro. Je mag contant betalen of om een tikkie vragen.

We begroeten je graag om heerlijk creatief aan de gang te gaan en te kijken welke inzichten mogen komen.

Lieve groet van Astrid en Jeanette

Intuïtief tekenen

Wat gaan we doen?
Als je benieuwd bent naar wat je tekent als je geen plan of doel hebt, dan is deze workshop heel mooi om je te laten verrassen door de uitkomst!
We starten met het hoofd leeg maken en verbinding maken met je gevoel. Hierna krijg je de tijd en de mogelijkheid om je gevoel en het beeld wat daaruit is ontstaan met (kleur) potloden vast te leggen op papier. Je hoeft niet mooi te kunnen tekenen, het gaat erom dat je vanuit je gevoel een tekening laat ontstaan. Samen kijken we naar de betekenis van de tekening. We zorgen voor een veilige omgeving zodat je makkelijk in het creatie-proces komt.

Wat is er aanwezig?
Wij zorgen voor alle benodigdheden en er is koffie, thee en lekkers.

Wanneer en hoe laat?
Deze workshop wordt gegeven op vrijdag 29 oktober 2021 van 10:00 tot 12 uur, inloop vanaf 9:45 uur.

Waar?
Op De Bongerd 60 in Oss.

Jouw bijdrage is 49 euro. Je mag contant betalen of om een tikkie vragen.

Hoe meld ik me aan?
Aanmelden kun je door een mail te sturen aan jeanettedekruijk@icloud.com. Je mag me ook bellen of appen op 06 – 308 63 653.

We kijken naar je uit!

Lieve groet van Chantal en Jeanette.