Workshops

Hier vind je informatie over de verschillende workshops die ik geef, in samenwerking met andere vrouwen. Zij brengen allemaal hun talenten mee waardoor we heel waardevolle workshops aanbieden. Want één plus één is DRIE!!  We zetten ons 100% in om vrouwen te ondersteunen om tijd voor zichzelf te nemen, creatief bezig te zijn, inzicht(en) te krijgen en rust te brengen. En iedere workshop weer op een andere manier. Gun jij jezelf dat? Dan ben je van harte welkom!!

De volgende workshops bied ik aan, op datumvolgorde.

 • Familieopstelling in de mandala op woensdag 25 mei om 10 uur
 • Wat je zoekt, dat vindt jou! op donderdag 2 juni om 10 uur
 • Transformatie workshop op woensdag 8 juni om 10 uur
 • Psychometrische avond met Medium Noëlle op dinsdag 14 juni om 19, 20 en 21 uur
 • Psychometrische avond met Medium Noëlle op dinsdag 16 augustus 0m 19, 20 en 21 uur
 • Familieopstelling in de mandala op donderdag 18 augustus om 14 uur

De workshop Familieopstelling in de mandala is een samenwerking met Willemien Geurts, ervaren mandala-trainer.

Wat gaan we doen?
We hebben ontdekt als je je familie in een mandala tekent er heel mooie inzichten kunnen ontstaan. Je leert of je je eigen plaats voldoende inneemt en er ontstaan waardevolle inzichten in de verhoudingen binnen je familie of gezin. Juist ook door je overleden familieleden erbij te betrekken geeft dat deze workshop extra dimensie.

Na het tekenen en inkleuren bekijken we de mandala met de universele wetten van Familieopstellingen zodat we kunnen duiden wat er getekend is, wat de kleuren betekenen en of er woorden mogen komen voor wat we zien en wat we ervaren hebben.

We werken met maximaal drie personen.

Heb jij behoefte om die verhoudingen beter te begrijpen of zien? Het is een heel bijzondere ervaring om rustig tekenend bezig te zijn en na het tekenen kijken Willemien en ik samen met jou naar wat er ontstaan is en wat eruit te lezen valt. Ik heb zelf de ervaring dat ik nu woorden heb voor de verhoudingen in mijn familie die ik altijd wel voelde maar niet kon benoemen. Een heel bijzonder proces.

Wanneer en waar
Deze workshop Familieopstelling in de mandala geven we op woensdag 25 mei om 10 uur en op donderdag 18 augustus om 14 uur op De Bongerd 60 in Oss.

Kan ik dat wel?
Je hebt geen ervaring nodig met Mandala’s kleuren of tekenen. Het woord mandala betekent magische cirkel, het is een cirkel waarin symmetrische figuren getekend worden. De cirkelrand staat voor je grens, het middelpunt voor je zelf. Je tekent dus vanuit jezelf in je eigen vrije ruimte, zo worden je gevoelens geordend. Dat geeft ontspanning en rust. Er wordt een beroep gedaan op beide hersenhelften zodat lichaam en geest meer in balans komen. Meer informatie over mandala’s kun je vinden op de website van Willemien, www.Mandalart.nl.

Jouw bijdrage
Je bijdrage voor de workshop inclusief papier en gebruik van kleurpotloden, drinken en lekkers is 49 euro.

Aanmelden
Aanmelden kan per mail naar jeanettedekruijk@icloud.com, vermeld even de datum. Daarna ontvang je een bevestiging en meer informatie.

We begroeten je graag. Tot dan!

Lieve groet van Willemien en Jeanette

WZVJ 2 juni

Wat je zoekt, dat vindt jou!

Waar draait het om?
In het dagelijks leven zijn we in onze gedachten vaak bezig met wat niet goed ging op een dag, je maakte een opmerking tegen iemand waar je meteen spijt van had. Of je voelt je schuldig omdat je niet zoveel op een dag gedaan had als dat je eigenlijk wilde. Maar bedenk dat er ook veel mooie dingen op een dag gebeuren waar je ook even bij stil mag staan. Waar leg jij onbewust de nadruk op? En waar zou je aandacht aan willen geven?

Wat gaan we doen?
In de workshop wat je zoekt, dat vindt jou gaan we daar mee aan de slag. Het is een workshop waarin we met ecoline gaan kleuren, dat wordt de ondergrond voor een collage die voor jou zelf zal spreken. Tenslotte maken we door middel van woorden nog verbinding met het door jou gemaakte kunstwerk. Samen met de deelnemers lezen Astrid en Jeanette de kunstwerken. Het is bijzonder om te mogen ervaren dat er bijzondere inzichten komen in deze verrassende workshop.

Waar en met wie?
De workshop wordt gegeven op De Bongerd 60 in Oss. Ik werk samen met Astrid van der Heijden, zij heeft een praktijk voor coaching, creatieve cursussen en workshops Atelier CrAcht.

Jouw bijdrage is 49 euro. Je mag contant betalen of om een tikkie vragen.

Aanmelden
Mocht je belangstelling hebben, stuur dan een mail naar jeanettedekruijk@icloud.com of bel/app me op 06-308 63 653.We begroeten je graag om heerlijk creatief aan de gang te gaan en te kijken welke inzichten mogen komen.

Lieve groet van Astrid en Jeanette

Transf 8 juni

Workshop Transformatie

In samenwerking met Olga van Vugt gaan we je ondersteunen met een vraag die je hebt.

Wat gaan we doen?
Heb je een vraag waar je mee worstelt en denk je: hoe kom ik hier uit? Dan ben je van harte welkom om met ons op transformatie-reis te gaan. We stellen een doel vooraf. Hier volgen een aantal voorbeelden:

 • Hoe kan ik de spanning, die ik op mijn werk ervaar, opruimen?
 • Welke stappen kan ik nemen om me in mijn relatie gelukkiger en meer tevreden te voelen?
 • Ik wil de blokkades in mijzelf loslaten, die mijn plezier, mijn creativiteit en harmonie in de weg staan.
 • Hoe kan ik mijn tijd zo effectief mogelijk gebruiken zodat ik mijn werk af krijg en mij er ook goed bij voel?
 • Hoe kan ik mijn financiële situatie verbeteren?
 • Ik wil de hindernissen onderkennen en verwijderen die mijn vertrouwen in de weg staan.
 • Hoe kan ik obstakels zien en oplossen op weg naar een relatie?

Je gaat met 1, 2 of 3 andere deelnemers het Transformatiespel spelen. Na het formuleren van de vraag gaan jullie op pad. Wij begeleiden jullie onderweg in het spel.

Hoe lang duurt de workshop?
We spelen het spel twee uur en daarna vertel je hoe je het ervaren hebt, wat er gebeurde, welke belemmeringen je raakten en welke inzichten je kreeg. Daarna bespreken we je ervaringen en of je je gestelde doel gehaald hebt.

Moet ik iets meenemen?
Wij zorgen voor het spel en alle benodigdheden. Er is koffie, thee en lekkers.

Wat is de prijs van de workshop?
Jouw bijdrage is een speciale introductieprijs van 49 euro. Je mag contant betalen of om een tikkie vragen.

Wanneer wordt het georganiseerd?
Op woensdag 8 juni van 10 tot 13 uur.

Waar wordt het gehouden?
In Oss op De Bongerd 60. Een fijne, lichte, rustige en veilige plek.

Hoe meld ik me aan?
Je stuurt een mailtje naar jeanettedekruijk@icloud.com en je ontvangt een bevestiging retour.

Wij kijken uit naar je komst en het spelen van het Transformatiespel!!! Op naar het oplossen van je vraag!

Lieve groet van Olga en Jeanette

 

Onlangs kwam ik in contact met Noëlle. Ze is medium en ik heb een mooi consult van haar gehad. We zijn gaan samenwerken in een nieuwe workshop Psychometrische avond met Medium Noëlle. De eerste avond is op 19 april geweest en die verliep heel mooi.

Wat betekent psychometrisch?
Helderziende waarnemingen door het voelen van een foto. Als je contact wilt maken met een overledene, dan kun je een foto meenemen zodat Noëlle deze kan “lezen”.

Wat zegt Noëlle over haar werk?
Noëlle Marres is medium. Ze schrijft: “Al vanaf dat ik mij kan herinneren heb ik paranormale ervaringen. Ik hoor, zie en voel energieën en entiteiten. Op mijn twaalfde werd er door een bekend medium vastgesteld dat ik paranormaal begaafd ben. Vanaf die tijd ben ik begonnen met het helpen van anderen. Ik kom uit een familie met een paranormale achtergrond. Hierdoor waren mijn ervaringen niet zo vreemd en kreeg ik de ruimte en begeleiding om mezelf verder te kunnen ontwikkelen.”
Je kunt op haar website mediumnoelle.nl meer informatie vinden.

Wat gaan we doen?
Noëlle is zich gaan verdiepen in consulten via foto’s. Je kunt een foto van een overleden persoon meenemen. Je kunt ook een boodschap over jezelf krijgen, dan hoef je niks mee te nemen. In het halve uur kan het ook allebei aan bod komen. Noëlle is gespecialiseerd in doodsoorzaken.

Wanneer?
Op dinsdag 14 juni en dinsdag 16 augustus komt ze weer naar Oss om een avond te verzorgen. Je kunt kiezen uit 3 tijdstippen, 19, 20 of 21 uur. Je bent of komt dan samen met één andere persoon. Je hebt dus een half uur om de boodschap(pen) te horen en vragen te stellen. Ik zorg, als je dat wenst, voor opnames die je de volgende dag via mail opgestuurd krijgt.

Waar?
Je bent van harte welkom op De Bongerd 60 in Oss.

Jouw bijdrage is 35 euro. Graag contant en gepast betalen.

Aanmelden
Door een mail te sturen naar jeanettedekruijk@icloud.com. Graag de datum en voorkeurtijd vermelden en met hoeveel personen je komt.

We kijken naar je uit, heel graag tot 14 juni of 16 augustus.

Lieve groet van Noëlle en Jeanette