Vrouwencirkel (Rode Tent)

Rondom elke nieuwe maan organiseer ik een vrouwencirkel in de Rode Tent Noordoost-Brabant.

De Rode Tent is een veilige plek voor vrouwen om zich even helemaal terug te trekken uit hun dagelijkse rollen en bezigheden en even helemaal niets te moeten. De Rode Tent is gebaseerd op het boek The Red Tent van Anita Diamant; een fictief verhaal over hoe vrouwen eeuwen geleden eenmaal per maand, bij Nieuwe Maan wanneer ze menstrueerden, bij elkaar kwamen. Fictief maar gebaseerd op het leven in het Midden-Oosten van een paar duizend jaar geleden.

Collage van Rode Tenten door de 5 jaar heen

De komende Rode Tent bijeenkomsten zijn:

  • donderdag 4 november
  • vrijdag 3 december

Deze bijeenkomsten beginnen om 18:00 uur met soep (van Jeanette) en lekkers van de deelnemende vrouwen. Om 19:00 uur starten we de Rode Tent. Afsluiten doen we rond 22:00 uur. Het vindt plaats op De Bongerd 60 in Oss.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar jeanettedekruijk@icloud.com. Je bent van harte welkom! Jouw bijdrage is 10 euro. Deelnemen aan de Rode Tent willen we voor elke vrouw mogelijk laten zijn dus neem contact op als het financieel niet haalbaar is. Er is altijd een oplossing.

Op 21 juli was de Rode Tentdag om het 5-jarig bestaan van deze Rode Tent te vieren. Het was een heerlijke dag en hieronder zie je een impressie.