Lorelei

Ook dit jaar ben ik weer een hele week op het Vrouwenfestival Lorelei in Zeewolde aanwezig voor het verzorgen van twee workshops. Het festival dit jaar is van zaterdag 6 tot en met zondag 14 juli 2024.

Mijn thema is Een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren.

Mijn eigen ervaringen zijn mijn doodgeboren dochter Fleurtje in 1997, een miskraam in 1998 en een gezonde zoon Vincent in 1999.

Na heel veel jaren in de overleefstand kwam ik in een burnout en begon alsnog te rouwen. Er was toen geen hulp van ervaringsdeskundigen en ik voelde me verschrikkelijk alleen met mijn verdriet en gemis.

Wat wel groeide was een steeds groter verlangen naar verbinding met mijn dochter. Ik wilde contact met haar ziel maken. Zo kwam ik in contact met een medium. Fleurtje gaf me mooie, troostrijke boodschappen door. Fleurtje is niet weg, ze is nog steeds dicht bij mij. Dat was zo mooi, ik mocht wennen aan het feit dat haar lichaampje op was, maar haar ziel is Thuis. En ik kon contact maken!  Nog steeds mag ik het contact met haar ervaren en ze ondersteunt en inspireert mij in mijn werk en leven. En het heeft mijn angst voor de dood weggenomen!

Toen ze 20 jaar in ons leven was hebben we dat gevierd!! We hebben gedanst op Celebration van Cool and the Gang! Echt heel bijzonder!

Ik geef nu workshops aan mensen  die een dierbare verloren en heel graag in contact willen komen met de overgegane ziel.  Er is ruimte voor het delen van ervaringen en ik inspireer over een spirituele kijk op de dood. En we gaan contact make. Wist je dat contact maken heel gewoon is? Het ervaren is heel bijzonder.

De workshops geef ik op Lorelei en in mijn praktijk in Oss. Op verzoek ook op locatie. Data vind je hier.

Het is voor jou wellicht een heel andere manier van kijken naar de dood. Ter inspiratie kan ik het boekje Het sprookje van de dood aanbevelen, geschreven door Marie-Claire van der Bruggen. Ik heb ze in mijn praktijk op voorraad voor 20 euro.

Heb ik je ergens geraakt en ga jij met mij in gesprek? Je bent van harte welkom op Vrouwenfestival Lorelei en in mijn praktijk in Oss.

Je kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen om in mijn praktijk of online met mij in gesprek te gaan. 

Tickets voor het festival kun je hier bestellen.

Ik zie je heel graag!!

Liefs van Jeanette

Meer informatie over al mijn activiteiten (creatieve en medium-workshops, EMDR-sessies, Rode Tent, Rouwcafé Oss en hanging baskets) vind je op jeanettedekruijk.nl

Net na de crematie van Fleurtje in 1997 en dansen in 2017.