Lorelei

Dit jaar 2023 ben ik weer een hele week op het Vrouwenfestival Lorelei in Zeewolde aanwezig geweest. Dit jaar voor het verzorgen van twee workshops. Het festival was van 8 – 16 juli 2023.

Mijn thema is Een spirituele kijk op de dood.

In mijn praktijk Vlindermama ondersteun ik moeders die

  • een of meer miskramen
  • een of meer abortussen
  • doodgeboorte(s) van hun kind(eren) hebben ervaren en/of waarvan
  • rond de bevalling en/of
  • in de jaren erna ooit een kind of kinderen zijn overleden.

Mijn eigen ervaringen zijn mijn doodgeboren dochter Fleurtje in 1997, een miskraam in 1998 en een gezonde zoon Vincent in 1999. Na heel veel jaren in de overleefstand kwam ik in een burnout en begon alsnog te rouwen. Er was toen geen hulp van ervaringsdeskundigen en ik voelde me verschrikkelijk alleen met mijn verdriet en gemis.

Wat wel groeide was een steeds groter verlangen naar verbinding met mijn dochter. Ik wilde contact met haar ziel maken. Zo kwam ik in contact met een medium. Fleurtje gaf me mooie, troostrijke boodschappen door. Fleurtje is niet weg, ze is nog steeds dicht bij mij. Dat was zo mooi, ik mocht wennen aan het feit dat haar lichaampje op was, maar haar ziel is aan de andere kant. En ik kon contact maken!  Nog steeds mag ik het contact met haar maken en ze ondersteunt en inspireert mij in mijn werk en leven. En het heeft mijn angst voor de dood weggenomen!

Toen ze 20 jaar in ons leven was hebben we dat gevierd!! We hebben gedanst op Celebration van Cool and the Gang! Echt heel bijzonder!

Mijn ondersteuning geef ik nu niet alleen aan moeders maar aan vrouwen die een dierbare verloren en heel graag in contact willen komen met de overgegane ziel. Wist je dat contact maken heel normaal is?

Het is voor jou wellicht een heel andere manier van kijken naar de dood. Maar heb ik je ergens geraakt en ga jij met mij in gesprek? Je bent van harte welkom op Vrouwenfestival Lorelei en in mijn praktijk in Oss.

Je kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen om in mijn praktijk of online met mij in gesprek te gaan. 

Tickets voor het festival kun je hier bestellen.

Ik zie je heel graag!!

Meer informatie over al mijn activiteiten (creatieve en medium-workshops, EMDR-sessies, Rode Tent, Rouwcafé Oss en hanging baskets) vind je op jeanettedekruijk.nl

Net na de crematie van Fleurtje in 1997 en dansen in 2017.