Wat remt je?

Wij vrouwen zoeken naar balans in ons leven. Maar we lopen tegen van alles aan. We worden geconfronteerd met lastige gevoelens, lopen tegen oude patronen aan, gevoelens als angst, verdriet, ongemakkelijkheid, irritaties die we niet aan durven kijken en waar we omheen leven. We worstelen met hoe we beter kunnen functioneren en tot ons recht kunnen komen in ons leven, het gezin, op het werk en/of in de familie. We denken ons suf om het op te lossen maar lopen erin vast.

Het denken lost het blijkbaar niet op.

Samen kunnen we de diepte in om te onderzoeken waar je geremd wordt en hoe je je leven lichter kunt maken en meer inzicht krijgt.

Ben jij bereid om angst, verdriet, ongemakkelijkheid en irritaties aan te kijken? Eindelijk die knoop in je maag op te lossen?

Neem contact met me op en we plannen een vrijblijvende gesprek. Daarin kunnen we ontdekken of je je op je gemak voelt bij mij en op pad wilt om volop je vrouw-zijn te kunnen gaan leven, beter in je vel te komen en oude gevoelens en patronen achter je te laten. Je stralende zelf weer vinden. Die is er altijd, maar nu ga je haar weer ontdekken!

Kies je voor lichter leven? Kies dan voor het traject VOLOP JE VROUW-ZIJN LEVEN van vijf gesprekken van anderhalf uur waarin ik volledig op jouw afgestemd je ondersteun, inspireer, scherp houd en naast je loop op je levenspad. Ik benut mijn ervaring en talenten zodat jij mooie stappen naar een lichter leven gaat zetten.

Jouw bijdrage is 375 euro.

Verlang je naar een lichter leven zonder rem zodat je volop je vrouw-zijn leeft? Neem contact op en we gaan op pad! Ik kijk naar je uit!