Zoveel moois

Zoveel moois!

Ik keek even terug in mijn agenda. Vanaf de vorige mail is er zoveel moois gebeurd. Allereerst was ik op de inspiratiebeurs van 70 jaar EHBO Berghem voor het Rouwcafé Oss. Een heel fijne dag, warm maar met mooie waardevolle gesprekken. Ik kwam daar een vrouw tegen die Ton Bons kent. Zo fijn! En ik gaf mijn eerste lezing over het Rouwcafé. Verderop meer over Ton.

De workshop Een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren van 14 september was weer een mooie middag. Het delen van de verhalen is helen en de boodschappen zijn zo warm en mooi. Ook ervaren? Dinsdag 3 oktober nog 1 plekje en een nieuwe datum is donderdag 14 december om 14 uur.

De Rode Tent was een mooie avond met veel delen over wat je sterke punten zijn en hoe je ze in de wereld zet. Er werd mooi en heel verschillend gedeeld, wat ik heel fijn vind.
De volgende Rode Tent is op vrijdag 13 oktober en het thema zal zijn: Ken je het verlies van een kind? Op mijn website vind je alle informatie.

De film Barbie was wel vermakelijk. Hoe de wereld verandert als Ken ontdekt dat op aarde de mannen het voor het zeggen hebben en hij dat ook in de wereld van Barbie gaat doen. Gelukkig komen de vrouwen, op een geweldloze manier, in opstand en komt er evenwicht. Hopelijk zijn wij daarnaar op weg.

En Ton Bons is weer geweest om een prachtige avond te verzorgen. Hij komt al bijna 20 jaar in mijn huis avonden verzorgen. Een mooi mens en zeer gewaardeerd medium. Intense en steunende boodschappen kwamen. Ik ben een dankbaar mens. Hij komt ook weer in 2024. Je kunt contact met me opnemen voor data en tijden.

Ja, en toen vulde ik de eerste basket van dit najaar! En de bakken op het garagedak zijn weer met violen en hedera gevuld. Altijd een klus, maar het is weer gelukt! Blij mee hoor! De workshops vanaf 8 oktober  zijn bijna vol. Op mijn website zie je de vrije plekjes.

Zo, dat waren mijn ervaringen, kortweg natuurlijk. Ik ga lekker van het weekend genieten en wens jullie ook een mooi weekend! Ik ga volleybal kijken, de vrouwen spelen het OKT en vanochtend tegen Servië. Hup Holland Hup!!

Hieronder zie je wat er allemaal voor moois nog aankomt! Familieopstelling in de mandala komende dinsdag met nog 1 plekje, Medium Noëlle komende donderdag VOL en 3 oktober mijn nieuwe workshop! En dan de baskets workshops.

dinsdag 26 september        Familieopstelling in de mandala
donderdag 28 september   Consulten met medium Noëlle
dinsdag 3 oktober                Contact met overleden dierbaren
zondag 8 oktober                 Hanging baskets workshop
maandag 9 oktober             Hanging baskets workshop
dinsdag 10 oktober              Hanging baskets workshop
zondag 15 oktober               Hanging baskets workshop
maandag 16 oktober           Hanging baskets workshop
dinsdag 17 oktober              Hanging baskets workshop
dinsdag 31 oktober              Lichtjesceremonie
dinsdag 7 november            Familieopstelling in de mandala
donderdag 9 november       Consulten met medium Noëlle
donderdag 16 november     Contact met overleden dierbaren
donderdag 23 november    
Familieopstelling in de mandala
donderdag 14 december    Contact met overleden dierbaren

Liefs van Jeanette