Zoveel moois!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik vertelde wat er allemaal gebeurt in mijn leven. Nou niet alles, maar wel vermeldenswaardige gebeurtenissen!

Allereerste hebben Willemien en ik weer een mooie workshop Familieopstelling in de mandala mogen geven op 20 februari. Er was één deelneemster en dat vinden wij helemaal okee. Veel tijd en aandacht voor haar verhaal en creatie. We genieten ervan! En zij ging blij weer verder. De volgende workshops zijn gepland op woensdag 27 maart en de donderdagen 18 april en 30 mei allen om 14 uur. We maken er samen met jullie elke keer weer een feest van.

Noëlle heeft een mooie avond verzorgd op 22 februari. Heel fijn om haar in huis te hebben! En we hebben weer nieuwe data, want de eerstvolgende avond op 21 maart is VOL. Dus voor donderdag 25 april en dinsdag 25 juni kun je je aanmelden! Alle info op mijn website!

Ik kwam een tijdje terug op het spoor van de Spirituele beurs Magische Poort in Schijndel. En ik heb me aangemeld om daar de dag door te brengen om mijn missie Een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren onder de aandacht te brengen. En het was een heerlijke beurs met veel mooie consulten! Een heel goede keuze om dit te doen. Dus ben ik zaterdag 25 mei weer in Schijndel aanwezig! En er komen meer beurzen na de zomervakantie, ik ben heel blij! Wie weet ontmoet ik je op een beurs? Ik zal ze in mijn nieuwsbrieven vermelden 😉

Afgelopen dinsdag mocht ik mijn workshop Een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren weer geven, deze keer aan twee vrouwen. En het was een prachtige middag met veel liefde en tranen van aangeraakt zijn. Dank jullie wel, heel bijzonder weer. Ook voor deze workshop heb ik nieuwe data! Vrijdag 15 maart nog 1 plekje, dinsdag 16 april, vrijdag 3 mei en dinsdag 4 juni om 14 uur. Je bent van harte uitgenodigd bij deze bijzondere workshop. Je krijgt ruimte voor jouw verhaal/verhalen over verliezen, ik neem je mee in een andere kijk op de dood en je ervaart hoe je contact met overleden dierbaren maakt. En dat is heel bijzonder. Je kunt het daarna zelf 😉

Morgen is het Internationale Vrouwendag en precies dan is er een Rode Tent gepland, hoe fijn is dat! Het thema is Opkomen voor mezelf. We gaan er een mooie avond van maken.

Afgelopen zondag was het heerlijk weer!! En toen heb ik de eerste vlinder van 2024 gespot!! Elke keer weer een feest voor mij!!  Een citroenvlinder! 

Ik ben in januari aangesloten bij het koor van Maaike Widdershoven, Prettig Gestemd. Heel fijn! En we gaan komende zondag meedoen aan het Korenfestival in de Berchplaets in Berghem. Wij treden op van 15:50-16:15 uur. Maar het festival duurt de hele dag hoor! Dus een leuke tip voor zondag!

En dan nog het volgende: in het Rouwcafé is een nieuwe lotgenotengroep voor mensen die een vriend of vriendin aan zelfdoding, plotse dood of ziekte verloren hebben. En komende donderdagavond 14 maart is de eerste bijeenkomst. Mocht je zo iemand zijn of kennen en willen aansluiten, dan is aanmelden nodig naar info@rouwcafe-oss.nl/ Je bent van harte uitgenodigd. Het kan zo mooi zijn om ervaringen met anderen te delen die dit verlies ook kennen. Zegt het voort! Marleen van der Ven, moeder van Flo die zelf gekozen heeft voor het beëindigen van haar leven, begeleidt de groep. De bijeenkomst is in Berghem, na aanmelding krijg je de benodigde informatie.

Dat was het dan weer, wat een ervaringen hè, ik neem af en toe tijd om alles te laten bezinken. (ik typte bezingen haha!!) Dank voor het lezen van mijn ervaringen, lief, en alle goeds voor jou!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie