Workshops voor alle vrouwen

Er is NIEUWS!!  Workshops voor alle vrouwen!

In het Vlindermama-programma zijn workshops voor moeders, die ooit in de zwangerschap of in de jaren erna een kind of kinderen verloren hebben. Maar ze zijn ook voor andere vrouwen heel mooi en passend. En daarom komen er nu twee workshops voor alle vrouwen! Ik leg graag uit voor wie en wanneer.

Morgen met Mieke
Allereerst de Morgen met Mieke, met Mieke Dengerink. Zij geeft boodschappen door van de andere wereld. Dat kan over jou gaan maar ook over een overleden dierbare. Heb jij behoefte aan een andere invalshoek over een situatie waar je moeite mee hebt? Of je had zo graag nog een keer contact willen hebben met een overleden dierbare? Dan ben je van harte welkom op zaterdag 11 september om 10 uur in Oss. Tijdens de ochtend neem ik de boodschappen op en stuur jouw boodschap naar je toe zodat je het ook thuis nog terug kunt luisteren.

Familieopstelling in de mandala
En dan de workshop Familieopstelling in de mandala. Samen met Willemien Geurts, ervaren mandala-docent, hebben we ontdekt dat er in deze workshop inzicht mag ontstaan in de verhoudingen in een gezin en/of familie. Het is een heel bijzondere ervaring om na een fijne meditatie rustig tekenend bezig te zijn. Na het tekenen en inkleuren bekijken we de creaties en met de universele wetten van Familieopstellingen gaan we kijken of we kunnen duiden wat er getekend is. Wat de kleuren betekenen en of er inzichten en woorden mogen komen.
Ikzelf heb de ervaring dat ik nu woorden heb voor de verhoudingen in mijn familie die ik altijd wel voelde maar niet kon benoemen. Een heel bijzonder proces.
Heb jij behoefte om de verhoudingen in je gezin of familie beter te begrijpen of zien?
Deze workshop geven we op vrijdag 24 september om 10 uur in Oss.

Waar
De workshops worden gegeven in mijn huis aan De Bongerd 60 in Oss.

Aanmelden en informatie
Voor aanmelding en meer informatie kun je bellen naar 06 – 308 63 653 of mailen naar jeanettedekruijk@icloud.com.

Jouw bijdrage
Jouw bijdrage is 49 euro. Je mag contant betalen of om een tikkie vragen.

Voor wie
Deze workshops zijn voor alle vrouwen die met vragen of situaties zitten en er meer duidelijkheid over zouden willen krijgen. Je bent van harte uitgenodigd! We zorgen voor een veilige en warme setting met heerlijke koffie/thee en lekkers om je op je gemak te laten voelen en dan mogen inzichten komen.

Een hele lieve groet,

Jeanette

Plaats een reactie