Workshops in 2024

Workshops in 2024!

Er is leuk nieuws! We hebben voor het nieuwe jaar weer nieuwe data gepland. Ik neem je even mee naar de volgen de activiteiten:

Samen met Willemien ga ik workshops Familieopstelling in de mandala geven. Willemien vindt het leuk om bij te houden hoeveel workshops we al samen gegeven hebben en wat denk je? Al 20! Ik vind het fantastisch want elke workshop is weer anders door al jullie creaties op basis van intuïtie. Heerlijk!!

We gaan op: donderdag 1 februari, dinsdag 20 februari, woensdag 27 maart, donderdag 18 april en donderdag 30 mei weer aan de slag voor jullie. Je bent van harte uitgenodigd.

Samen met Medium Noëlle waarbij zij de consulten verzorgt zijn we er weer op donderdag 22 februari en donderdag 21 maart. Kom je ook? Heel bijzonder hoe het alsmaar ontvouwt met Noëlle aan tafel!

Er is trouwens nog één plekje bij Noëlle: op vrijdag 22 december om 21 uur. Iets voor jou?

Mijn eigen workshop Een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren geef ik op 14 december (VOL) en ook in het nieuwe jaar op dinsdag 6 februari en dinsdag 5 maart. Heel mooi om te gaan ervaren dat contact maken heel gewoon is, het ervaren heel bijzonder. Ook daar ben je van harte voor uitgenodigd.

Op mijn website vind je alle informatie over de bovenstaande workshops.

Voor het Rouwcafé in Oss, waar ik coördinator van ben, ben ik bezig om te kijken of er behoefte is aan lotgenotencontact voor mensen die een vriend of vriendin aan zelfdoding hebben verloren. Mocht je hier zelf behoefte aan hebben of iemand kennen, wil je dit dan doorgeven? Ik krijg graag reacties.

En nog iets leuks: ik heb Kerstliedjes zingen op het strand bij Wassenaar gevonden, georganiseerd door Marion Kuipéri, op Kerstavond, zondagavond 24 december. Als je het leuk vindt om aan te sluiten, dan lees/hoor ik het graag!

Deze maand is er geen Rode Tent, ik heb even vrijaf genomen. Maar op donderdag 11 januari gaan we gezamenlijk een moodboard voor 2024 maken. Je kunt je al aanmelden!

Dan wens ik jullie, als je het viert, een heel leuk Sinterklaasfeest en daarna de Kerstboom weer in huis halen? Ik wel! Veel plezier en voorbereidingspret!

O ja, de fuut is nog steeds in de vijver bij de spin, in prachtig winterverenkleed. Ik geniet ervan!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie