Wist je dat

noelle en vlinder

Wist je dat een medium je niet alleen in contact kan brengen met overleden dierbaren, maar ook boodschappen mag doorgeven voor jezelf of nog in leven zijnde dierbaren? Natuurlijk met toestemming van boven. Zit je met een vraag, ben je bezorgd over iets, zou je een tipje van de sluier in de toekomst opgelicht willen zien? Een steun in de rug willen ervaren in het leven wat je nu leeft?

Medium Noëlle komt op vrijdag 10 maart weer naar Oss.

Het valt me de laatste tijd op dat de deelnemers het fijn vinden om één op één contact te hebben. Heel begrijpelijk. Jaren terug met Ton Bons waren het avonden met 10-12 mensen bij elkaar en ieder kreeg een boodschap. Toen we niet meer met veel mensen bij elkaar konden komen, werd het 2 personen per uur.  We merkten dat er veel meer tijd voor vragen was en dieper op onderwerpen ingegaan kon worden. En nu gaan we ook een uur één op één aanbieden. Een veilige setting die uitnodigt om meer op vragen in te kunnen gaan en daardoor dieper te gaan. En je hoeft de boodschap van de ander niet te horen, wat belastend kan zijn voor jou. Heel bijzonder hoe mooi dat werkt, wij zijn dankbaar!

Voor vrijdag 10 maart kun je je nog aanmelden. Geef je door wat je voorkeur heeft? Jij kiest hoe je het liefste de boodschappen ontvangt. Jij alleen een uur of met een andere persoon, allebei een half uur. Of met een dierbare samen een uur. De tijden zijn 19, 20 en 21 uur.

Aanmelden kan per mail naar jeanettedekruijk@icloud.com.

We begroeten je heel graag!

Liefs van Medium Noëlle en Jeanette

Plaats een reactie