Winter Wonderland

Wat een mooie verrassing toen ik vanmorgen de gordijnen opendeed!! Geweldige witte wereld, ik hou ervan!! En het brengt me terug naar de eerste week van 2024! Voor jullie lezers de allerbeste wensen voor 2024!! Dat je gelukkig en blij mag leven en ook als er uitdagingen zijn daarmee kunt leven en inzichten mag krijgen. Het leven is niet altijd leuk, dat weten we allemaal.

Ik was de eerste week van januari in Zweden!! Dat is pas een winter wonderland!! Echt zo overweldigend mooi!! Daar heb ik met volle teugen van genoten. Ik keek er zo naar uit! Ook dat Vincent en Romée twee dagen mee kwamen genieten! Geweldig fijn! Alleen had ik last van me dom voelen en onhandig. Na een goed gesprek met lieve Claudie werd me duidelijk dat ik echt mezelf mag zijn met alles wat er is. Dat gaf ruimte en daarom heb ik mijn jaarwoord gevonden! Mezelf zijn. Dit speelde maar ik heb ook super genoten van deze week en kijk er goed op terug, ook dankzij het mooie inzicht.

We hebben al een Rode Tent gehad waarin we moodboards hebben gemaakt met onze jaarwoorden.

En verder ben ik bezig met het Rouwcafé, daar gaat stiekem veel tijd in zitten, maar in januari heb ik gelukkig ruimte. Ook dat is fijn, dat ik mijn agenda niet volprop maar ook bewust weken blok voor vrije tijd. Wijze les van vorig jaar, waardoor ik vakanties kon boeken naar Madeira en Chartres. Zo mooi!

Bij het Rouwcafé kwam het verzoek binnen om lotgenotencontact te kunnen hebben met anderen die een vriend of vriendin verloren aan zelfdoding. Een moeilijk onderwerp waar niet makkelijk over gesproken kan worden. Maar in zo’n groep wel. Daarom heeft Marleen van der Ven toegezegd om een groep te gaan starten en begeleiden. Zij heeft haar dochter verloren aan zelfdoding en heeft nog veel contacten met haar vrienden en vriendinnen. De groep heet Vrienden na het leven.
De eerste bijeenkomst is op woensdag 31 januari om 19:30 uur. Mocht je zelf lotgenotencontact willen of ken je iemand die hier behoefte aan heeft: je kunt aanmelden naar info@rouwcafe-oss.nl. Van harte welkom!
En op donderdag 1 februari is er weer een bijeenkomst van lotgenotengroep Moeders die een kind aan zelfdoding verloren. Ook daarvoor is aanmelden nodig.

In februari komen er weer workshops en avonden aan. Op vrijdag 9 februari een Rode Tent. Op dinsdag 20 februari is Familieopstelling in de mandala met Willemien Geurts. Daar kijken we weer naar uit. Je kunt je daarvoor nog aanmelden.

En op donderdag 22 februari komt Medium Noëlle weer voor consulten naar Oss. We hebben nog 1 plekje om 19 uur.

En op dinsdag 6 februari (vol) en dinsdag 5 maart staat weer een workshop Een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren. Wil jij ervaren hoe je contact kunt maken met een overleden dierbare? Het is helemaal niet moeilijk, maar wel heel bijzonder om te ervaren. Je bent van harte uitgenodigd. Ik inspireer je heel graag.

Ik geniet zo van de vogels, ook in mijn tuin. Hier een paar foto’s om even mee te kunnen kijken!!

De fuut heb ik met een tweede fuut gespot net na Kerst. Nu zie ik geen futen meer. Hopelijk komen ze in het voorjaar weer terug! En ik heb al sneeuwklokjes zien bloeien gisteren!! Nu volop sneeuw, waardoor ik me licht voel, maar de lente kondigt zich ook alweer aan!! Ik geniet van elk seizoen!

Wens je een mooi weekend in deze mooie witte wereld!! En ik zie je graag binnenkort!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie