Weer volop actie

1F6A0985-1

Wat gaat de tijd snel! Alweer twee weken voorbij. Met mooie ervaringen! Mooie foto hè, van Marie-José Willemse, zoo blij met haar reportage.
De workshop Een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren op 30 augustus was een heel bijzondere ochtend. We hebben ervaringen gedeeld en ook contact mogen maken met overleden dierbaren, zo fijn! We maken contact met de ziel van de overledene en dat is bijzonder omdat het dan ook heel kleine kindjes kunnen zijn.
De volgende workshop op 14 september is VOL!! Ik heb weer nieuwe data gepland, 3 oktober en 16 november. Ben je benieuwd? Hieronder meer info. Het is zo mooi om te ervaren! Je bent van harte welkom!

En afgelopen zaterdag was het weer Rode Tentdag. De dag begon met mist! Alle doeken buiten waren zeiknat! Het was even schakelen maar we konden heerlijk binnen de start van de dag maken met kennismaken, kaarsen aansteken en een kaartje trekken. Het werd een heerlijke dag met biodanza met Lilly en yin yoga stress release van Brigitta. En tussendoor heerlijk lunchen met allerlei meegebracht eten. Zo leuk! En natuurlijk tijd voor bijpraten en elkaar leren kennen. En als toetje de zon die ging schijnen waardoor we toch buiten in de opgebouwde tent konden afsluiten! En de hulp bij het opbouwen en weer opruimen. Dank jullie allemaal, het was heerlijk!!

Op vrijdag 15 september is alweer een “gewone” Rode Tent. Het thema is deze keer: wat zijn je sterke punten en hoe laat je ze aan de wereld zien? Je bent van harte uitgenodigd!

En de workshops voor het vullen van hanging baskets zijn gepland! Hieronder ook daarover de informatie. Vanaf 8 oktober kun je weer je/een basket komen vullen. Echt een half jaar een fleurige basket in de kale wintertuin!! Zo mooi!!

Kortom, genoeg te doen, voor te bereiden en te genieten!! Weer volop actie!

En wat een prachtig weer hebben we. We worden deze week verwend, ik geniet ervan!!

Zie ik je binnenkort? Wens je een heerlijk weekend!

Liefs van Jeanette