Wat je zoekt, dat vindt jou

Een intrigerende naam voor een nieuwe workshop! Zoals je wellicht al weet zijn de Vlindermama-workshops nu voor alle vrouwen. En moeders, die ooit een kind of kinderen tijdens de zwangerschap of in de jaren erna verloren, blijven van harte welkom.

Op 11 september hebben we een mooie Morgen met Mieke mogen ervaren met drie vrouwen. Ze kregen heel mooie boodschappen, er was troost, er kwam inzicht, er werd hulp geboden. De vrouwen gingen met Mieke in gesprek om meer de diepte in te kunnen over een vraag of situatie waar ze helderheid over wilden krijgen. Het is echt heel mooi gegaan. Mieke komt weer op zaterdag 20 november naar Oss en er zijn nog 2 plekjes vrij.

Zo zijn ook de Familieopstelling in de Mandala (woensdag 13 oktober 10 uur) en Intuïtief Tekenen (vrijdag 29 oktober 10 uur) voor alle vrouwen open.  

En dus een nieuwe workshop, Wat je zoekt, dat vindt jou. In deze workshop werk ik samen met Astrid van der Heijden. Zij heeft een praktijk voor coaching, creatieve cursussen en workshops Atelier CrAcht. We zijn blij met het samenwerken. Ik heb bij haar de workshop mogen ervaren en dit was het resultaat. (zie foto)

De combinatie van ecoline, teksten en plaatjes zoeken en verbindingen maken werkt heel mooi. En ik vond het verrassend dat ik zo’n mooie tekst in het midden mocht plakken 😊 Een liefdevol schilderij van Rembrandt, Het Joodse Bruidje, mocht er ook op. Ik ga zien wat er aankomt. Hihi. Natuurlijk een vlinder en een V voor mijn kinderen. En een jurkje, er is iets met kleding is aan de gang bij mij, ik heb steeds lange rokken aan. Ik vond het heel verrassend wat ik uit dit kunstwerk mocht halen.

Ben je benieuwd? Je mag een mail sturen naar jeanettedekruijk@icloud.com. Met de belangstellenden gaan we een passende datum plannen. We starten deze workshop graag op voor jou!

Alle informatie over de workshops is nu verzameld op mijn nieuwe website jeanettedekruijk.nl. Je bent van harte welkom!

Een lieve groet van Jeanette en een mooi weekend

Plaats een reactie