Wat heeft je brekende hart je geleerd?

Afgelopen weekend heb ik me ondergedompeld in een overvloed van lezingen van sprekers in de online Flow Summit 2022. Veel sprekers met zoveel wijsheid en ook wetenschappelijk bewezen methodes om meer vanuit ons hart en gezond te leven, van onszelf te houden en hoe om te gaan met groot verdriet.

Ik wil graag met je delen wat Uma Girish vertelde. Als spiritueel mentor begeleidt ze vrouwen die een diep verlies kennen, maar ook weten dat er een dieper doel is in hun leven. Ze loopt naast hen op hun reis van pijn naar betekenis. Haar intentie is om de vrouwen te ondersteunen om het leven te creëren dat ze wensen en hun zielsverlangen te volgen.

Als er in je leven iets vreselijks is gebeurd, dan is je hart gebroken. Je dompelt je onder in verdriet en het kost heel veel tijd en energie om te rouwen en weer een beetje te kunnen gaan leven. Ze legt uit dat je hart opengebroken is en daardoor kwam er licht in de scheuren. Het licht komt op plekken die nog donker waren, waardoor er meer inzicht mag komen. Ze zegt dan: wat heeft je brekende hart je geleerd?

Ik vind het zo waardevol om op die manier achter het grote verdriet te kijken of er iets geleerd kan worden. Laat de pijn toe en voel wat er mag gebeuren. Van diepe pijn en verdriet naar zingeving. Als je dat niet doet, dan mis je een kans.

Mijn begeleiding is daarop gericht. Vind de parel achter het verdriet. Je kunt met mij in het traject Licht Leven de parel gaan ontdekken! In vijf gesprekken gaan we samen op pad en loop ik naast je.

Als je op pad wilt, laat het me dan hier weten. Dan starten we met een vrijblijvend gesprek om te voelen of ik de persoon ben waarmee jij die parel gaat vinden! Je bent van harte welkom!

En dit weekend gaan we ook op zoek, maar dan naar paaseieren! 😉 Heb een stralend Paasweekend!!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie