Wat een bijzondere twee weken heb ik achter de rug!

Lieve lezers van mijn ervaringen,

Wat een bijzondere twee weken heb ik achter de rug!

Na de zielenreis bij Anita Matheij gebeuren er heel wonderlijke dingen. Ik ben heel dankbaar! Lieve Fleur is bij mij en ik ben niet alleen.  

Om te beginnen was ik de maandag erna lekker op de fiets naar de Mariakapel in Rosmalen gegaan om te kijken of ik daar de Lichtjesceremonie mag en kan geven. Een heel mooie kapel met een prachtig altaar. Alleen vertelde de vrouw daar dat het niet gebruikt mag worden. Maar ik kon foto’s van het altaar in de Paulus sturen en dan gingen ze het bekijken. De volgende dag had ik al een mail. Het was bij hoge uitzondering goed bevonden om het altaar te gebruiken!! Zo bijzonder! En heel blij mee, wordt een bijzondere Lichtjesceremonie. Zo dankbaar!

Maandagavond was er een tweede bijeenkomst voor de tweede groep lotgenoten moeders, die een kind verloren door zelfdoding. Het Rouwcafé begeleidt deze bijeenkomsten. Joan is de begeleider en zij is ook lotgenote. Zo belangrijk om door een lotgenoot begeleid te worden en deze moeders ruimte te geven voor hun ervaringen. Deze tweede bijeenkomst was het meer vertrouwd voor de moeders waardoor het een bijzondere en waardevolle avond werd waarop veel gedeeld mocht worden.

Dinsdag heb ik mijn nicht ontmoet die in Melbourne woont. Zo fijn om bij te praten! En haar man en zoontje te zien. Heerlijk gehad!

Dinsdagavond was ook heel bijzonder met medium Ton Bons. Wat een mooie boodschappen kwamen er. Vooral de openheid van de deelnemers helpt om mooie intense boodschappen te mogen ontvangen waardoor er op situaties meer zicht en duidelijkheid komt. Heel dankbaar!

De hele maand mei heb ik meegedaan aan een shake-challenge! Elke dag 12 minuten schudden en daarna 5 minuten navoelen. Ook bijzonder om te doen, vooral samen met mijn broer, schoonzus en nicht op dinsdag en woensdag met vriendin Betty!! En als klap op de vuurpijl heb ik een hanger gewonnen in de vorm van een yoni, bloos.

Deze week is het programma voor de Rode Tentdag rondgekomen! Zo mooi om samen te mogen werken met heel fijne lieve vrouwen! Brigitta van den Bogert komt weer een Yin Psoas Stress Release workshop verzorgen. Zij is de vormgeefster van YPSR! Ik geniet elke week van haar manier van lesgeven. Zo fijn!! (bij Yogaland Oss!)
En Jacqueline van de Graaf en Lilly Ploegmakers nemen ons mee in ademwerk geïnspireerd op de werkwijze van Marleen van den Hout. En er gebeurde ook iets met mij tijdens het maken van het programma. Ik wil een eerlijke prijs geven aan de vrouwen die komen brengen en de locatie en mezelf. Al 6 jaar was het 30 euro. Daarmee betaalde ik de vrouwen niet en de locatie een beetje. Ik wil nu iedereen naar waarde honoreren. Dus is er een behoorlijke prijsverhoging nodig. Maar wel nog een goede, eerlijke prijs voor een hele dag. Hopelijk kun jij deze eerlijkheid ook waarderen.  Alle informatie vind je op mijn website. En let op de vroegboekkorting en korting voor vrouwen die ooit al een keer een Rode Tentdag hebben bijgewoond.

Donderdag mocht ik weer een workshop Een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren verzorgen. Het werd weer een inspirerende middag met mooie inzichten. Een vrouw die haar spirituele kant aan het ontdekken is. Heel bijzonder!

Vrijdag hebben Willemien en ik weer een mooie workshop Familieopstelling in de mandala mogen verzorgen. Met twee vrouwen die het heerlijk vonden om in alle rust met een pianomuziekje op de achtergrond te kunnen tekenen en kleuren wat ze in een mooie meditatie van Willemien mochten zien. We vonden het weer heel fijn! Vooral het ontdekken wat er eigenlijk allemaal symbolisch te vinden is in de tekeningen. Dank jullie wel!
En we hebben voor de tweede helft van het jaar weer nieuwe workshops gepland. De data zijn vrijdag 20 september, dinsdag 1 oktober, dinsdag 29 oktober en vrijdag 15 november. Allen om 14 uur in mijn huis. We zullen nog meer informatie delen over de opzet van de workshop, dat komt nog.

Memorabel was gisteren overdag. Mijn zoon Vincent heeft met 8 andere mannen van zijn dispuut meegedaan aan Alp d’Huzes. Wat een ook emotionele happening is dat! Zo bijzonder en zo te volgen via de app en SBS6! Ik zat er helemaal in om ze te supporten. In de loop van de dag, na 3 beklimmingen, begon het te regenen. Daardoor zijn ze rond half 6 als groep samen nog 1 keer naar boven gereden en naast elkaar over de finish gekomen. Ik ben zo apetrots op Vincent en alle mannen die dit voor elkaar gekregen hebben! En ook nog meer dan 22.500 euro opgehaald voor onderzoek voor kanker. Dank jullie wel! Wat een prachtige samenwerking! TOP GEDAAN!!

En dan was gisteravond de Rode Tent. Er waren drie nieuwe vrouwen en het was weer een bijzondere avond. Met rituelen, voorstelronde, kaartjes trekken en voorlezen, kaarsen aansteken voor lieve mensen om ons heen of al overgegane dierbaren. We hadden zelfs een lege stoel die voor een overleden sister bestemd was. Zo mooi hoe er ruimte ontstond voor het delen van ervaringen. We luisteren naar elkaar en hoeven niet gelijk te reageren. En het was ook soms stil. Dan zijn de fluitende vogels heel hoorbaar! Heel fijn om alles mee te maken.

Komende week ga ik klussen in en rond mijn huis en langzaam naar de vakantieperiode toewerken. Medium Noëlle komt nog op 25 juni in de avond, die is VOL, en dan op naar Zweden!! Zo fijn en lief!

In de agenda vind je alle activiteiten en data die je bij mij binnenkort kunt volgen of aan deelnemen.

De fuut zit nog steeds op het nest!! Zo benieuwd, rond half juni denk ik dat de eitjes uitkomen. En de zwanen hebben 6 kleintjes, 3 beetje grijs en 3 beige. Zo schattig. Op een wandeling liep ik langs de vijver en stond ineens een zwaan rechts van mij terwijl in de vijver links zijn kleintjes zwommen. Hij/zij begon te blazen en ik had kippenvel over mijn hele lijf. Ik begrijp de zwaan maar schrok geweldig!!

Rest me jullie een heerlijk weekend te wensen en wie weet mag ik je op de Rode Tentdag begroeten!!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie