Vakantie

Vakantie en Baby Loss app

De zomer is begonnen, ik merk dat ik meer in de vakantie-stand kom en ga daar heerlijk van genieten.

Na de start van mijn praktijk in 2019 heb ik eigenlijk doorgewerkt.  Wel heb ik weekenden of dagen weg en vrij gehad. Maar nu heb ik twee weken geblokt in mijn agenda! Het is fijn om er bewust voor te kiezen om mezelf ook ruimte te geven om afstand te nemen van mijn werk en te relaxen. Daarom zal ik ook even geen mails sturen. Tot 25 juli heb ik vakantie!!

Maar ik heb nog wel iets moois te delen.

Er is een app LOSS gelanceerd door Steunpunt Nova. Een heel mooi initiatief wat ik graag onder jullie aandacht breng, vooral als recent je baby overleden is. Ze omschrijven het zelf als volgt: “Het is een app die jezelf en anderen versterkt na het verlies van een baby door een miskraam, tijdens de zwangerschap, een zwangerschapsafbreking, rondom de geboorte of kort daarna. Het biedt inzicht, informatie en steun in deze moeilijke tijd.”

 Er is ook een mogelijkheid om met andere lotgenoten in contant te komen. Alle informatie vind je op hun website.

Het is zo mooi en belangrijk dat er ook op deze manier aandacht is voor ouders na het overlijden van hun kind of kinderen. Ik hoop dat ook dit je weer een beetje helpt om erkenning en herkenning te vinden. Ik vind het hartverwarmend. We leven wat dit onderwerp aangaat in een bijzondere tijd.

Ik wens jullie een goede zomer toe en ruimte voor alles wat er komt en gebeurt. Leven in het nu met heerlijke temperaturen! Tot de volgende mail!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie