Tulpen

tulpen

Daar ben ik weer. Na een rustige opstart in januari is nu februari begonnen. Ik heb al sneeuwklokjes in mijn tuin gezien en eergisteren tijdens mijn wandeling voelde ik de warmte van de zon! Dat is zo heerlijk, zo krijg ik de lente in de bol terwijl het nog wel even zal duren! Maar het is een heerlijk voorproefje! Er staan weer tulpen op mijn tafel en elke dag bewonder ik ze. Ik had ze wel gekocht als geel, niet goed gekeken haha! Maar ook deze zijn mooi!

Voor het Rouwcafé ben ik wel druk geweest. We moesten naar een nieuwe locatie op zoek voor de avonden. Het is gelukt! We mogen bij Stichting Centrummanagement Oss onze bijeenkomsten organiseren. Heel blij zijn we daarmee.

Deze week zou de eerste bijeenkomst zijn van Vrienden na het leven. Die is bedoeld voor mensen die een vriend of vriendin verloren aan zelfdoding, een plotse dood of ziekte. Helaas waren er afmeldingen, maar we gaan op donderdag 14 maart op herhaling. Mocht je zelf een vriend of vriendin verloren hebben of iemand kennen, wil je dan meedoen of dit initiatief onder de aandacht brengen? Heel fijn! Aanmelden kan naar info@rouwcafe-oss.nl.

En gisteravond was er weer een lotgenotenbijeenkomst voor moeders die een kind verloren aan zelfdoding. Deze keer met intense verhalen maar ook een lach. Joan heeft meegewerkt met een interview bij Pointer over haar zoon. Je kunt dat hier beluisteren. Tegelijk doet Pointer een oproep aan ouders, die ook het eindrapport van hun overleden kind niet mochten inzien vanwege privacy wetgeving, te reageren op het artikel. Dat kun je hier doen.
De wens van Joan is dat de wet aangepast wordt.
Het is heel bijzonder dat de moeders zoveel kunnen delen en daardoor steun en begrip ervaren. Ik ben heel dankbaar dat we dit mogen faciliteren.

Komende dinsdag gaat weer de eerste workshop Een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren plaatsvinden. Om 14 uur beginnen we en er is nog één plekje vrij. Voor jou?

De Rode Tent komt er ook weer aan op vrijdag 9 februari en het thema is moeders.  Hoe beleven wij moeders, hoe beleef je jezelf als moeder (eventueel) of hoe was je oma als moeder/oma. En wat er allemaal nog meer rondom moeders gedeeld wil worden. Je bent van harte uitgenodigd.

Op dinsdag 20 februari starten Willemien en ik weer met een serie workshops Familieopstelling in de mandala. Als je je familie in een mandala tekent kunnen er hele mooie inzichten ontstaan. Je leert of je je eigen plaats voldoende inneemt en er ontstaan waardevolle inzichten in de verhoudingen binnen je familie of gezin. Juist door ook je overleden familieleden erbij te betrekken geeft dat extra dimensie. Ook kun je je vriendengroep of je werksituatie in de mandala tekenen. Uitgangspunt ben je altijd zelf!
Er zijn nog plekjes, dus als je interesse hebt, begroeten we je heel graag.

En Medium Noëlle komt ook weer naar mijn huis voor consulten. Op donderdag 22 februari hebben we om 19 uur nog 1 plekje en om 21 uur nog 2 plekjes. Zou je graag contact willen hebben met een overleden dierbare of duidelijkheid willen over een bepaalde situatie in je leven? Of je wilt graag een boodschap voor jezelf? Je hoeft zelfs geen vraag te hebben om een consult te krijgen. Noëlle krijgt de informatie door. Ze werkt ter ondersteuning met tarotkaarten en ze schrijft ook mee zodat je dat mee naar huis kunt nemen. En ik neem de boodschappen op, als je daar prijs op stelt. Dan ontvang je deze de volgende dag per mail. Reden genoeg om eens te komen ervaren!

Alle informatie over de workshops vind je op mijn website.

Tot zover de activiteiten. Ik ben benieuwd of ik je binnenkort mag ontmoeten!

O ja, ik ben gaan zingen bij koor Prettig gestemd van Maaike Widdershoven. En ik val met mijn neus in de boter omdat we op zondag 10 maart op het Korenfestival in Berghem gaan optreden. Dus gelijk flink oefenen op teksten, bewegingen en de koorleden leren kennen. Mocht je het leuk vinden, dan kun je komen kijken. Het is in dorpshuis de Berghplaets van 12:30 tot 17:30 uur. Entree voor 2,50.

En de fuut is niet meer alleen in de vijver bij de spin! Er zijn er nu twee, dus ik ben benieuwd naar het baltsen! Genieten!!

Wens je een mooi weekend!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie