TOP-week

Wat en TOP-week was het! Dan tel ik even afgelopen zaterdag mee 😉

De Rode Tentdag was een fantastische dag! Door de temperatuur werden we echt uitgenodigd om te vertragen en precies dat te doen waar we zin in hadden! Een dag helemaal voor de VROUWEN! Het programma sloot daar mooi op aan met YIN yoga psoas release, heerlijk rustig liggen in allerlei houdingen en daaraan overgeven, super! Daarna de lunch met alle meegebrachte gerechtjes van de vrouwen, een mooi en heerlijk buffet! Het zwembad lonkte al en dat was een gezellige verfrissing. De klankbeleving was de prachtige afsluiting. Met een windje van de ventilatoren was het mooi om de klanken te horen en voelen. De hulp voor deze dag was ontroerend en in ruim een uur was mijn auto weer volgeladen en de plek opgeruimd! Superfijn!! Dank jullie wel, we mochten met elkaar een heerlijke dag meemaken bij Lilly en Robert in Haren!

Dinsdagavond was Medium Noëlle weer in mijn huis voor een avond vol met boodschappen van overleden en nog op aarde zijnde dierbaren. De deelnemers hadden foto’s meegenomen om door Noëlle te laten “lezen”. Het is zo mooi om te zien hoe de woorden die doorkomen raken bij de deelnemers. Vaak wordt aangegeven: dat is typisch voor deze persoon. Mocht je belangstelling gewekt zijn: ze komt dinsdag 11 oktober weer en je kunt je daarvoor aanmelden per mail.

En dan gisteren de workshop Familieopstelling in de mandala samen met Willemien Geurts. We zijn steeds weer blij verrast door wat er getekend wordt en wat de deelnemers daarover vertellen. Ook wij proberen de tekeningen te lezen en aan te geven wat wij erin zien. Zo kan er zomaar een kwartje vallen of een inzicht komen. Echt hartverwarmend mooi. Willemien komt weer een aantal keren in de herfst, namelijk op donderdag 29 september, woensdag 12 oktober en woensdag 16 november om 14 uur. Ben je benieuwd wat er blij jou op papier komt? Je kunt je met een mailtje aanmelden. We begroeten je heel graag!

En nu ben ik aan het voorbereiden om naar Vrouwenfestival Lorelei te gaan. Daar ga ik werken en ook vakantie vieren 😊. Verderop in deze mail staat alle informatie. Er zijn nog tickets voor de 3-daagse festivals en als je dat te lang vindt, kun je ook een dagje naar de proeverij op woensdag. Ik ontmoet je graag op het healingveld!

En, sportkijker die ik ben, morgen ga ik de wielrenners die de Vuelta rijden langs zien razen!!

Ik ben dankbaar voor al dit moois in mijn leven!

Heb een mooi weekend!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie