Tack så mycket

Wauauauauw, wat een mooie week heb ik gehad in Zweden bij mijn lieve broer Bert en schoonzus Claudie! Ze hebben hun mooie plek daar met me gedeeld en we hebben zo genoten! Wandelen met de honden, naar het uitzichtpunt geklommen, lekker eten, delen en slapen, heel veel vlinders gespot, van zonsondergangen genoten, rondgekeken in de omgeving en als klap op de vuurpijl mijn 66e verjaardag daar gevierd. Ik kreeg bloemen, ze zongen en dansten voor me (en ik deed mee), gingen met mij gebak eten, koffiedrinken en lunchen in Arvika, lekkere frietjes met sla als avondeten en ze voerden een hilarisch toneelstukje op. Ik kom woorden tekort hoor! Het was zo fijn!!

Dus nu weer thuis met veel energie na al die liefdevolle aandacht.

En dank voor alle lieve felicitaties via kaarten, belletjes, facebook en whatsapp. Bofferd ben ik.

Over ruim een week kun je nog meedoen met de Rode Tentdag op zaterdag 2 september in Haren (bij Oss) van 10-18 uur. Daar kun je heerlijk tijd voor jezelf nemen en genieten van dansen met Lilly Ploegmakers met een vleugje Biodanza, Rode Tent rituelen, lunchen, zwemmen en yin yoga met psoas stress release door Brigitta van den Bogert! Echt een heerlijke dag! We begroeten je heel graag. Stuur me een mail of app me en je bent erbij!!

Ook noem ik nog even de nieuwe workshop Een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren. De aanmeldingen komen binnen, er zijn nog wat plekjes op woensdag 30 augustus om 10 uur en op donderdag 14 september om 14 uur. Ook kun je terecht op dinsdag 3 oktober om 10 uur. Dus wil je meedoen, laat het me weten zodat je jouw plekje reserveert! Ik nodig je uit om te komen ervaren hoe je gewoon contact kunt maken met overleden dierbaren. Je bent zo welkom! Het is niet moeilijk hoor, maar wel heel bijzonder als je het ervaart!

Willemien en ik geven de workshop Familieopstelling in de mandala weer op dinsdag 26 september en daar is nog 1 plekje vrij. Je bent heel welkom!

Medium  Noëlle komt op donderdag 28 september weer naar Oss en om 21 uur zijn er nog 2 plekjes. Voor jou?

Rest me jullie een heerlijk weekend te wensen en ik hoop jullie binnenkort te mogen begroeten!

Tack så mycket voor jullie aandacht! (Zweeds voor hartelijk dank)

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie