Rode Tent met Yasmin Verschure

Rode Tent met Yasmin Verschure

Nog vol van dankbaarheid voor de mooie Rode Tent gisteravond met Yasmin Verschure, ambassadeur van de liefde! © Ze is zo liefdevol en inspireerde ons. Bijvoorbeeld kijk in de ogen van de ander en zie je eigen ziel en die van de ander en alle verschillen verdwijnen.
Of oordeel niet, kijk bij jezelf naar binnen, het zit allemaal in jou! En liefde is niet alleen maar lief. Ga in je kracht staan en wees niet bang. Ze is niet bang en vertelt wat dat voor effecten heeft, heel bijzonder. Nou ja, ik kan het niet allemaal herhalen, erbij zijn is dan het mooiste. Ze komt graag in huiskamers om te vertellen over haar leven in liefde. Kijk op haar website voor andere data.

En zonet krijg ik de ervaring van een vrouw door. Ze vertelt dat ze geraakt is door mijn woorden over emoties. Dat we ze er mogen laten zijn en dat het maar 60-90 seconden duurt en dan zijn ze weg. Wat mag er toch veel moois gebeuren in de Rode Tent. Een veilige plek voor vrouwen die het leven met elkaar delen. Dank dank dank!

De volgende Rode Tent is op vrijdag 20 januari, in het nieuwe jaar dus. Wil je op de hoogte blijven, geef het even door, dan ontvang je de mails voor de Rode Tent.

De laatste activiteit van dit jaar zijn de twee avonden vóór Kerst met Medium Noëlle. Ze komt weer naar Oss om boodschappen door te geven en in gesprek te gaan. Juist de Kerstdagen kunnen heel beladen zijn als je één of meer dierbaren niet meer bij je hebt in fysieke vorm. Of er spelen nare dingen in een gezin of familie. Zou je daarover meer duidelijkheid willen, dan kan dat ook. Je kunt met meer mensen een uur reserveren zodat je ruim de tijd hebt. Er is nog plek op 22 december om 19, 20 en 21 uur en op 23 december om 21 uur. Alle informatie vind je op mijn website onder workshops. Hoe fijn zou het zijn om de Kerstdagen toch rustig in te kunnen gaan? Wij wensen het je toe.  

Heb een mooi weekend, de zon schijnt en straalt heerlijk!

Liefs van Jeanette

 

 

Plaats een reactie