Psychometrische avond met Medium Noëlle

Noelle 19 april

Onlangs kwam ik in contact met Noëlle. Ze is medium en ik heb een mooi consult van haar gehad. Daarna dacht ik: zal ik haar vragen om samen te werken? Ze is bij me thuis geweest en het volgende is eruit voort gekomen. We gaan samenwerken in een nieuwe workshop Psychometrische avond met Medium Noëlle.

Wat betekent dat?
Helderziende waarnemingen door het voelen van een foto. Als je contact wilt maken met een overledene, dan kun je een foto meenemen zodat Noëlle deze kan “lezen”.

Wat zegt Noëlle over haar werk?
Noëlle Marres is medium. Ze schrijft: “Al vanaf dat ik mij kan herinneren heb ik paranormale ervaringen. Ik hoor, zie en voel energieën en entiteiten. Op mijn twaalfde werd er door een bekend medium vastgesteld dat ik paranormaal begaafd ben. Vanaf die tijd ben ik begonnen met het helpen van anderen. Ik kom uit een familie met een paranormale achtergrond. Hierdoor waren mijn ervaringen niet zo vreemd en kreeg ik de ruimte en begeleiding om mezelf verder te kunnen ontwikkelen.”
Je kunt op haar website mediumnoelle.nl meer informatie vinden.

Wat gaan we doen?
Noëlle is zich gaan verdiepen in consulten via foto’s. Je kunt een foto van een overleden persoon meenemen. Je kunt ook een boodschap over jezelf krijgen, dan hoef je niks mee te nemen. In het halve uur kan het ook allebei aan bod komen. Noëlle is gespecialiseerd in doodsoorzaken.

Wanneer?
Op dinsdag 19 april komt ze naar Oss om een avond te verzorgen. Je kunt kiezen uit 3 tijdstippen, 19, 20 of 21 uur. Je bent of komt dan samen met één andere persoon. Je hebt dus een half uur om de boodschap(pen) te horen en vragen te stellen. Ik zorg, als je dat wenst, voor opnames die je de volgende dag via mail opgestuurd krijgt.

Waar?
Je bent van harte welkom op De Bongerd 60 in Oss.

Jouw bijdrage is 35 euro. Graag contant en gepast betalen.

Aanmelden
Door een mail te sturen naar jeanettedekruijk@icloud.com. Graag de datum vermelden en met hoeveel personen je komt.

We kijken naar je uit, heel graag tot 19 april.

Lieve groet van Noëlle en Jeanette

Plaats een reactie