Plekje bij Noëlle

Het was een mooie en indrukwekkende reis naar Chartres met veel ervaringen en informatie. In de kathedraal, die voor mij allemaal geheimen heeft (nu nog hoor) hebben we met de groep na sluitingstijd het labyrint mogen lopen. Wat bijzonder en magisch was dat. En dan heel zacht en mooi daarna gezongen. Zo prachtig!! En veel mooie gesprekken mogen voeren met veel vrouwen in de groep. En ook geleerd hoe je in de metro met z’n tweeen door de poortjes kunt. Hilarisch, het is gelukt!

Daarna kwam al gelijk de voorbereiding op de Lichtjesceremonie. Dinsdag 31 oktober hebben we met 15 deelnemers allemaal lichtjes aangestoken voor overleden dierbaren. En daarna heeft iedereen een kaart met een boodschap uit de hemel getrokken, zo vaak raak en heel passend! Heel dankbaar voor deze avond en alle hulp die ik gekregen heb, ook van Fleur!

Gisteren was weer (de 18e!) workshop Familieopstelling in de Mandala met Willemien! Deze keer met een moeder en drie dochters, heel mooi en liefdevol, ook weer een mooie middag. De volgende workshop is op dinsdag 21 november en daar is nog een plekje vrij! (inmiddels ingevuld)

En morgen weer een avond met Medium Noëlle. Vaak zijn de avonden vol maar deze keer is er een plekje om 20 uur vrij gekomen. Iets voor jou? Laat het me snel weten, dan kun je voor een consult van een half uur aanschuiven. Je bent van harte welkom! (inmiddels ook ingevuld)

Mijn workshop Een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren is weer op donderdag 16 november, maar die is vol! De volgende mogelijkheid is op donderdag 14 december en daar kun je je nog voor aanmelden.

Dus ik ben weer heel vervuld door alle mooie ervaringen de afgelopen weken en kijk vol verwachting uit naar wat mag gaan komen.

Rest me jullie nog te wijzen op een mooie samenkomst georganiseerd door Vrouwen voor Vrede om het prachtige lied Prayer for the mothers van Yael Deckelbaum te gaan zingen, samen met Loes Swinkels op 19 november van 13-17 uur in Kaatsheuvel. Wel even aanmelden. Ik ga hoor! Zo mooi om samen te zingen! Hebben we ook in Chartres mogen doen, I love it!!

En de Rode Tent komende maandag 13 november. Niet echt een thema, dus kom gerust delen wat je wilt vertellen. Van harte welkom!

Tot gauw ziens!

Liefs van Jeanette

2 gedachten over “Plekje bij Noëlle”

  1. Wat leuk om je blog te lezen Jeannette. Je fascoliteert echt mooie en bijzondere activiteiten. Als ik bij je in de buurt zou wonen zou ik graag bij zijn. Liefs van een Chartresgenoot, Betty 💞💞

    Beantwoorden

Plaats een reactie