Oervrouw 9 en Medium Noëlle vóór Kerst

Licht Leven Vlindermama in Oervrouw Magazine en Medium Noëlle vóór Kerst

Zonet viel het Oervrouw Magazine nummer 9 op de mat!! Met een lieve groet van Melanie! Ik stopte gelijk met poetsen en heb het pakketje opengemaakt. En begon gelijk te lezen. Dat doen de verhalen van de oervrouwen, ze nemen je mee in hun verhalen, zo mooi!! En mijn artikel staat er zo mooi in. Met de kleur geel die Fleur me in 2019 doorgaf. Ik schiet ervan vol, zo bijzonder!! En word er ook heel blij van!

Ik ben wel even onder de pannen haha!! Zo fijn om deze verhalen te lezen, vooral in deze tijd van het jaar. Op de bank, dekentje, kaarsjes en heerlijke thee en chocolade, zie je het voor je?? Je kunt het magazine bestellen op de website van Oervrouw Magazine.

En dan wil ik nog heel graag jullie de mogelijkheid geven om net vóór de Kerstdagen in contact te komen met overleden dierbaren. Juist in deze maand met alle feestdagen kan het gemis en verdriet zo aanwezig zijn. En dan is even contact maken via medium Noëlle een mooie kans. Op donderdag 22 december hebben we nog om 19, 20 en 21 uur plekjes. Vrijdag 23 december is VOL.

Kom gerust met meerdere mensen, als gezin of zussen, neem je vriend(in) mee, het kan heel fijn zijn om erover na te kunnen praten. Per uur vragen we 70 euro, ongeacht het aantal personen. Even een mail naar jeanettedekruijk@icloud.com en je bent erbij!

Gun jij het jezelf? Om met de overledene(n) in contact te komen? Zo bijzonder en ondersteunend, is mijn ervaring. Daarom organiseer ik deze avonden. Je/jullie zijn van harte welkom!!

Ik duik weer in Oervrouw 9 😊

Lieve groet en een mooi weekend,

Oervrouw Jeanette

Plaats een reactie