Niet meer alles supergoed hoeven doen

serre

Afgelopen woensdag 23 maart hebben Olga en ik de eerste Transformatie Workshop mogen geven op deze fijne plek.

We gaven ruimte aan wat er speelt bij de deelneemster met betrekking tot haar vraag. Wat een mooie inzichten kwamen er. Een ander perspectief krijgen op situaties, niet meer alles supergoed hoeven doen door te accepteren dat dingen ook anders kunnen lopen en niet op jezelf betrekken.

Ik heb zelf meegespeeld, dat was fijn voor de deelneemster en ik kreeg ook inzichten 😊 Mijn vraag had ik al een keer gebruikt in het spel, maar ik had behoefte aan meer duiding. Ik vroeg wat me belemmert om een relatie aan te gaan. Eerst trok ik het Engelenkaartje Begrip, daarna het mooie inzicht dat ik de ander vrijheid geef om zichzelf te mogen zijn omdat ik dat ook mezelf toesta. En op het eind van het spel kwam dat ik heb begrepen dat niks hoeft en alles mag! Ik mag bepaalde ideeën loslaten. Heel inspirerend!!

We zijn dankbaar voor deze mooie start en vertrouwen erop dat we nog veel vrouwen met een vraag inzicht mogen laten krijgen door deze workshop!

Op dinsdag 26 april om 10 uur verzorgen we weer een workshop! Meld je met een mail naar jeanettedekruijk@icloud.com aan en je bent erbij!! Kun je niet op deze datum? Neem even contact op dan plannen we er een op de datum die ons allemaal past!

Tot gauw ziens!

Lieve groet van Olga en Jeanette

Plaats een reactie