Na de zomer

Eigenlijk heb ik al vakantie, maar er zijn toch een aantal leuke activiteiten gepland voor na de zomervakantie die ik graag nog even met jullie deel.

Er zijn nieuwe data voor de consulten van Medium Noëlle. Ze komt op donderdag 28 september en donderdag 9 november weer naar Oss. Je kunt kiezen voor de volgende tijden: 19, 20 of 21 uur. Je kunt foto’s en/of objecten van overleden dierbaren of nog op aarde zijnde dierbaren meenemen. Voor een boodschap over jezelf hoef je niks mee te nemen. Noëlle geeft de boodschappen door en het zijn steeds bijzondere avonden met inzichten en/of steun in de rug voor de deelnemers. De helpers boven hebben het beste met ons voor. Kom jij ook voor een steuntje in de rug?

Willemien Geurts en ik hebben weer data gepland voor de fijne workshop Familieopstelling in de  mandala. Ze komt naar Oss op de dinsdagen 26 september en 7 november en donderdag 23 november. We werken met maximaal 2 deelnemers om zoveel mogelijk tijd en ruimte te hebben voor het tekenen en kleuren van een mandala. En het komt steeds intuïtief naar boven wat er getekend mag worden. Kom je het een keer ervaren? Echt een heerlijke middag voor jezelf, waarna je met inzichten en rust weer huiswaarts gaat.

Alle informatie vind je op mijn website onder workshops.

De Rode Tent van 19 juni moest ik helaas afzeggen. Zo jammer, dit was in 7 jaar niet voorgekomen. Maar we gaan op herhaling! Op een extra datum, namelijk woensdag 16 augustus, gaan we wel dotten met Mariëlle. Wel graag opnieuw aanmelden. En wacht daar niet te lang mee, de vorige datum had ik 3 vrouwen op een wachtlijst. Het is ook een heerlijke activiteit! Je bent van harte welkom!

En dan nog het volgende: dit jaar is er weer een Rode Tentdag! Op zaterdag 2 september gaan we bij elkaar komen in Haren (bij Oss). De heerlijke plek van Lilly en Robert Ploegmakers mogen wij die dag gebruiken. Een danszaal, een chillruimte met keuken, een grasveld met fysieke Rode Tent (als het weer het toelaat) en een zwembad!! Nou, me dunkt, daar kunnen we ons zeker vermaken.
Brigitta neemt ons weer mee in Yin Yoga Stress Release, Lilly gaat met ons heerlijk dansen en Myrthe verwent ons met als thema De godin in jezelf. En ik neem je mee in Rode Tent-rituelen en deelrondes.
Kom je meedoen? Een heerlijk rustige dag helemaal voor jezelf, even geen oma, moeder, dochter, medewerker, vrouw van etcetera, maar helemaal jezelf ZIJN!! Ik kijk naar je uit!

Alle informatie over de Rode Tent en de Rode Tentdag vind je op mijn website!

Komende maandag ga ik naar Vrouwenfestival Lorelei. Deze keer ben ik niet op het healingveld maar geef twee workshops, op woensdag en vrijdag van 14:30-17:30 uur in tent Haai over een spirituele kijk op de dood. Het zou super zijn als ik je daar ontmoet! Alles hierover lees je hier.

Na terugkomst ben ik nog vrij tot 7 augustus. Maar aanmeldingen mogen altijd 😉

Ik wens je een heerlijke zomer en als je gaat een top-vakantie!

Graag tot ziens bij één van de activiteiten! Een mail naar jeanettedekruijk@icloud.com of een appje naar 06 – 308 63 653 is voldoende!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie