Mijn wondere wereld

Al vaker heb ik verteld over mijn contact met Fleurtje. Ze is op 26 augustus 1997 doodgeboren. Een paar jaar later kwam ik in aanraking met een medium die voor mij contact kon maken en boodschappen mocht doorgeven van Fleurtje. Die boodschappen hebben mij toen heel erg gesteund.

Afgelopen april mocht ik via Mieke Dengerink weer een heel mooie boodschap van Fleurtje krijgen. Ze vertelde dat ik met Vlindermama een mooie start heb gemaakt maar dat ik al mijn activiteiten even belangrijk mag maken. En alles met de drive die ik vroeger had voor volleybal 😊 (ik was best fanatiek haha tot mijn 38e).

De vijf pijlers zijn Vlindermama, Vlinder-EMDR, de Rode Tent, het Rouwcafé Oss (waar ik coördinator van ben geworden) en de hanging baskets. Alles is heel fijn en vervullend om te doen. En wat zich aandient krijgt aandacht. En wonderwel gaat dat steeds beter bij me passen. Welbeschouwd is de rode draad een veilige plek bieden om je verhaal te kunnen vertellen, open te zijn over verdriet, verlies, nare ervaringen. Bij mij mag dat er allemaal zijn en besproken worden zonder oordeel. En vanuit mijn levenservaring op vele vlakken kan ik je heel persoonlijk ondersteunen door een stukje naast je te lopen op jouw levenspad.

Eind augustus ga ik naar het vrouwenfestival Lorelei en daar wilde ik mezelf breder neerzetten dan voor het verlies van een kind / kinderen of EMDR. Dus al brainstormend kwam er een poster uit met als tekst: Word jij geremd om volop je vrouw zijn te leven? Zullen we samen de diepte in gaan?

De promotie is klaar en toen kwam het idee om ook een nieuwe website te bouwen waar alles samenkomt en je al mijn activiteiten kunt vinden. De website heb ik klaar en je kunt haar bekijken op jeanettedekruijk.nl.

En het traject Volop je vrouw-zijn leven is ontstaan. Als je voelt dat dat iets voor je is, dan kun je contact opnemen. Ik ben er heel graag ook voor jou!

Welkom in mijn wonderlijke wereld. Kun jij het volgen? Ik ben elke keer weer verwonderd over hoe mijn leven loopt. Het is een groot cadeau om zo mijn pad te mogen lopen met Fleurtje naast me en daar ben ik zo dankbaar voor. En ook dat ik dit met jullie mag en kan delen.

Heb een mooi weekend,

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie