Mijn laatste mail van 2023

Daar ben ik dan voor de laatste keer in dit jaar 2023.

De afgelopen weken waren soms intens. Verleden week donderdag was er voor de derde keer vanuit het Rouwcafé een lotgenoten bijeenkomst bij mij thuis voor moeders die een kind verloren aan een zelfgekozen levenseinde. Er waren vijf moeders die al eerder aangeschoven waren en twee nieuwe moeders. Heel mooi om na afloop van een nieuwe moeder te horen dat er een last van haar schouders gevallen was. Eindelijk een plek met andere moeders die ook delen en haar verhaal kunnen horen en daardoor niet alleen zijn. Heel bijzonder. We zijn ook nog bezig om een lotgenotengroep op te starten voor jongeren die een vriend of vriendin aan een zelfgekozen dood verloren. Mocht je een moeder of een jongere kennen, tip ze dan om contact op te nemen met het Rouwcafé, dan kunnen we ze de benodigde informatie geven. Zo belangrijk om een luisterend oor te vinden, anders is het zo’n zwaar pad. Het mailadres van het Rouwcafé is info@rouwcafe-oss.nl.

Afgelopen maandag was Ton Bons weer bij me voor een mooie avond om boodschappen door te geven. Dat kan voor een of meer overleden dierbaren zijn maar ook voor jezelf. Hij start meestal met zo’n boodschap. Hoe fijn is het om een stukje bevestiging te krijgen of inzicht in een situatie waar je mee zit. Ik vind dat zo mooi. Er gingen weer zes dankbare vrouwen naar huis. Zijn avonden voor 2024 zitten al vol, dat stroomt eigenlijk vanzelf.

Waar ik nog wel een plekje heb is komende vrijdag 22 december bij Noëlle om 21 uur. Iets voor jou? Je bent van harte uitgenodigd. Ook zij is een fijn en betrouwbaar medium.

En gisteren was weer mijn eigen workshop Een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren. Met twee vrouwen die elkaar niet kenden. Maar er was veel herkenning over en weer en de klap op de vuurpijl was dat ze allebei een broer verloren zijn en dat die broers allebei dezelfde naam hebben. Nou ja, hoe bedenk je het. Voor mij een prachtig teken dat ze niet zomaar bij elkaar aan mijn tafel zaten. Er kwam contact en de boodschappen raakten zo dat er tranen vloeiden en dat is helemaal mooi.
Ik ben dankbaar, ook voor mijn mooie dochter Fleur die me ondersteunt. Dank voor je tekens lieve dochter. Ik zie ze, hopelijk allemaal.

En dan even over mijn andere kind, zoon Vincent. Die was het afgelopen halfjaar aan het studeren en reizen in Zuid-Amerika. Zijn standplaats was Buenos Aires. Hoe mooi is dat! Maar hij komt volgende week weer naar Nederland en dan kan ik hem lang knuffelen en heerlijk met hem bijpraten!!!! Zo fijn!! En dan zijn we begin januari ook nog met z’n drieën naar mijn broer en schoonzus in Zweden!! Ik kijk zo uit naar de komende feestdagen en de reis. Heerlijke vooruitzichten!!

Rest me om jullie, zover mogelijk, mooie gezellige Kerstdagen te wensen en een liefdevol en stralend 2024. En wie weet mag ik je begroeten bij een van mijn activiteiten, heerlijk!!
Alle info op mijn website.

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie