Heerlijke lente

Deze week hadden we twee medium-avonden. Dinsdag met Ton Bons en woensdag met Noëlle Marres. Hoewel ze verschillend werken waren de boodschappen weer heel herkenbaar voor de deelnemers en kwamen er bevestigingen en inzichten. Ik ben zo dankbaar dat ik deze avonden mag organiseren, omdat deelnemers een steun in de rug krijgen en weer makkelijker door kunnen in hun leven.

Ton komt in september weer en daar heb ik nog 2 plekjes om 19 uur.

Noëlle komt op donderdag 22 juni weer en daar heb ik nog op alle tijden 1 plekje. Dus om 19, 20 en 21 uur. Laat me maar weten als je mee wilt doen.

En dan staan de workshops voor de hanging baskets voor de deur! Vanaf komende zondag gaan we van start. Op mijn website zie je waar nog plekjes beschikbaar zijn. Je  kunt aanmelden per mail, telefonisch of per app. Leuk om je te kunnen begroeten!

Lieve Petra van der Tuin heeft foto’s van me gemaakt. Zo fijn! Ik laat er eentje zien voor nu bij een basket die we in oktober 2022 gevuld hebben. En nu bijna uitgebloeid, het is tijd voor de workshops met de een-jarigen.

De vogels die ik volg doen hun best. De futen zijn nog niet aan het nestelen, dat leek er wel even op. Twee zwanenkoppels hebben een nest en zitten er vanaf begin april op. Ben benieuwd wanneer de kleintjes zich laten zien! En ik zag vandaag 2 koolwitjes en 2 oranjetipjes, zo mooi!! En heb ook al kleine eendjes zien zwemmen met hun moeder, zo gaaf!! Ik geniet van alles buiten, de bloesem, de geuren, noem maar op! Jij ook?

En ik maak je nog even attent op de voorstelling Er was eens een Zieltje. Op basis van mijn favoriete boekje Het sprookje van de dood van Marie-Claire van er Bruggen.
Het is zo mooi, echt de moeite waard om te komen kijken op zondag 18 juni om 14 uur. Je kunt hier kaartjes bestellen.

Liefs en tot gauw ziens!

Jeanette

 
 

Plaats een reactie