Medium Noëlle in ParaVisie

Begin van dit jaar ben ik met Medium Noëlle samen gaan werken. Ik kwam haar tegen op een paranormale beurs in Vught en stapte intuïtief op haar af. Na een reading met tarotkaarten vroeg ik haar of ze met me samen wilde werken. Ik kies hier bewust voor omdat het mijzelf veel steun gegeven heeft om via een medium contact te maken met mijn doodgeboren dochter Fleur. Soortgelijke ervaringen wil ik mensen in mijn omgeving, waarvan dierbaren zijn overleden, ook aanbieden. We hebben al een aantal avonden in mijn huis georganiseerd, naar volle tevredenheid.

Ze vertelde me pas dat ze geïnterviewd was door ParaVisie, een spiritueel magazine dat sinds 1986 bestaat.  En in het nummer van november staat het mooie interview. Ze legt uit dat ze uit een gezin komt waar haar opa “het” had en haar moeder. Dat blijkt een zegen voor Noëlle. Ze krijgt ruimte om te ontdekken en moeder zorgt ervoor dat ze niet in een hoek gedrukt wordt waar ze niet thuis hoort. Nu werkt ze al 2 jaar als medium, terwijl ze 26 jaar is. Ze zegt: “het mediumschap is voor mij net zo vanzelfsprekend als boodschappen doen.”  ParaVisie november ligt nu in de winkel.

Noëlle komt in december weer naar Oss, deze keer voor twee avonden vlak voor Kerst. Ze wil heel graag gezinnen, families, relaties en hechte vrienden de kans geven om vóór Kerst contact te maken met overleden dierbaren.  Je kunt met meerdere gezins- of familieleden komen om boodschappen te ontvangen.

Op donderdag 22 december en op vrijdag 23 december kun je voor een uur aanmelden. De tijden zijn 19, 20 en 21 uur. Jullie bijdrage is 70 euro.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar jeanettedekruijk@icloud.com. Vermeld even de datum van je voorkeur, het tijdstip en met hoeveel personen. Jullie zijn van harte welkom!

Alle informatie vind je op mijn website.

Noëlle ik ben trots op jou!

Mooi weekend en tot ziens!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie