Medium Noëlle en hanging baskets

foto basket 2019 zomer

Zo vlak voor Koningsdag meld ik me nog even bij jullie.

Er staan een aantal mooie activiteiten gepland. En die noem ik je graag. Wie weet is er nog iets bij wat je aanspreekt!

Allereerst een avond met Ton Bons op 2 mei. Die is al volgeboekt, maar altijd weer een bijzondere avond.

Dan op woensdag 3 mei komt Medium Noëlle weer naar Oss. Dat zijn ook heel mooie avonden en we hebben nog 2 plekjes om 20 uur. Wie weet ben jij erbij? Alle info vind je op mijn website.

En dan vanaf 7 mei beginnen weer de workshops voor het vullen van hanging baskets. Er zijn al veel aanmeldingen binnen, maar ook nog een paar plekjes beschikbaar. Als je zelf een draadmand hebt, dan kun je die meenemen om te vullen. Ik heb ze ook op voorraad 😉 Vrijdag ga ik naar de kweekster om te kijken wat er op voorraad is en om de bestelling te kunnen bedenken, altijd weer een feest!!

Op de volgende data en tijden heb ik nog plekjes beschikbaar:

  • Zondag 7 mei om 14 uur nog 1 plekje
  • Dinsdag 9 mei om 19 uur nog 2 plekjes
  • donderdag 11 mei om 19 uur nog 2 plekjes
  • Vrijdag 12 mei om 14 uur nog 1 plekje
  • Zaterdag 13 mei om 10 uur nog 1 plekje
  • Zondag 14 mei om 14 uur nog 4 plekjes leuk Moederdag-cadeau?
  • Maandag 15 mei om 19 uur nog 1 plekje

Op zondag 14 mei is het Moederdag. Een idee om een basket cadeau te geven? Je kunt dat op Moederdag doen maar ook in de week ervoor. Het zijn echte blikvangers en ze bloeien, mits goed water gegeven, de hele zomer tot aan oktober, dus een waar feest!! Een mooie boeket kost wellicht iets minder, maar blijft niet tot oktober staan 😉 Alle informatie vind je op mijn website bij hanging baskets.

Voor alle activiteiten kun je je aanmelden per mail naar jeanettedekruijk@icloud.com of je belt of appt me! Super als ik je mag begroeten!!

Rest me jullie een fijne Koningsdag te wensen met hopelijk zon en een lekkere temperatuur.

Lieve groet,

Jeanette

Plaats een reactie