Mandala en hanging baskets

Verleden week ging het even mis. Ik kreeg een virus en werd ziek. Gelukkig ben ik langzaam weer aan het opknappen. Het was lang geleden dat ik ziek was, ik vond het niet fijn. Maar ook mij kan het gebeuren 😉

Een medium-avond met Noëlle heb ik af moeten zeggen. Maar daardoor zijn er 2 nieuwe data gepland: Op woensdag 3 mei is er nog plek om 19 uur. En op donderdag 22 juni nog om 19, 20 en 21 uur. Alle info vind je op mijn website bij workshops.

Deze week heb ik toch alweer gewerkt. Een mooie workshop Familieopstelling in de mandala mogen geven samen met Willemien. Wat is het toch fijn om met haar te werken, ze kan zo mooi het getekende duiden met al haar ervaring! Ik ben er heel blij mee. Op de foto de drie creaties. Wij tekenen altijd mee zodat de deelneemster niet het gevoel heeft dat we op haar vingers zitten te kijken. We zijn wel altijd heel benieuwd wat er mag ontstaan bij de deelneemster(s) maar ook bij ons. Zo fijn dat we ook geen idee hebben. Het ontstaat in de meditatie van Willemien of erna al tekenend. We hebben nog 2 data geprikt, dus wie weet begroeten we jou ook een keer! Op de dinsdagen 27 juni en 4 juli om 14 uur is er nog plaats.

En het twee-jaarlijkse bloemenfeest staat ook weer voor de deur. De workshops voor het vullen van de hanging baskets: vanaf zondag 7 mei kun je weer meedoen!! Heb je nog geen basket? Geen probleem, ik zorg voor alle benodigdheden! De beschikbare data en alle andere info vind je op mijn website bij hanging baskets! Een beetje goede zorg en je hebt een half jaar plezier van een volle bloemenbasket!

Rest me jullie een heel fijn weekend te wensen. De lente is in aantocht, de magnolia is bijna uitgebloeid en de krent bloeit uitbundig nu. De zwaan is alweer gaan broeden en ik heb de futen zien baltsen!!

Liefs van Jeanette