Licht leven

Mijn wens voor jou voor 2022 is dat je jouw licht mag laten schijnen op alles wat er is zodat je licht kunt leven!  

En voelt het niet zo aan, dat je je licht kunt laten schijnen? Dan heb ik goed nieuws!! Want ik kan je daarin begeleiden zodat je groeit naar een stralende jij! Toen ik bijna 3 jaar geleden met Vlindermama begon was ondersteuning van moeders die een kind (hoe klein ook) hadden verloren mijn doelgroep. Maar ik groei en leer al doende en nu mag ik met al mijn ervaringen jou begeleiden naar een licht leven.

Er zijn vrouwen die tegen me zeiden: ik wilde graag naar je toe maar ik heb geen kind verloren. En gelukkig maar!! Mijn deur staat voor alle vrouwen open die voelen dat ze hun stralende ik zoeken maar niet zo goed weten hoe dat kan lukken. Iedereen heeft een vonk van licht in zich en we mogen gaan ontdekken dat dat ons laat stralen en daardoor een licht leven mogelijk is. Licht in de zin van uitstralen en ook licht als tegenhanger van een zwaar leven. Moeilijkheden, gedoe, moeheid, angst, rouw: we gaan het aankijken, het is er maar hoe je het beleeft kan veranderen.

Op mijn website www.jeanettedekruijk.nl heb ik uitgelegd hoe ik werk. Neem gerust een kijkje!

Je mag weer gaan stralen en voelen dat je lichter bent. Het leven ontvouwt zich en jij bent je eigen stralende middelpunt! Het kan echt, vertrouw er maar op! Ik loop een stukje naast je op je levenspad en begeleid je met liefde en aandacht totdat jij weer straalt en je licht en blij voelt!

Kriebelt het al? Op mijn website heb ik ervaringen van andere vrouwen geplaatst. Lees ze gerust!

Voor mij is dit een heel goed begin van 2022 met weer veel inspiratie! Ik ga met stralend vertrouwen verder op mijn levenspad.

En ik begroet jou graag, allereerst voor een vrijblijvend gesprek. En wie weet ook het traject Ja ik wil licht leven!

Liefs en licht van Jeanette

Plaats een reactie