Lentelicht

lentelicht

Wat een heerlijke zon schijnt er de afgelopen dagen en het blijft ook nog zo!! Ik geniet er volop van. Zeker nu de natuur weer ont-luikt en ik sneeuwklokjes en narcissen in mijn tuin zie.

Lange wandelingen langs de Waal en de Maas en natuurlijk mijn vertrouwde rondje. Met de futen die nu bij elkaar zwemmen, ik heb ze al zien baltsen! Zo gaaf!! Ik geniet ook van hen. Het hele jaar door maar in de lente extra. Wat geeft de natuur ons toch veel moois! Ik word elke keer weer blij van een wandeling. Het liefst in het groen, langs het water of in het bos. En wandelen heelt me ook. Ik heb me aangeleerd om mijn uitademingen te tellen en dan tot 36. Gratis tip! Het haalt me uit mijn hoofd, gedachtes gaan meer naar de achtergrond want mijn hoofd is druk met tellen 😊 en dat is heerlijk. Opletten op wat ik zie, hoor, voel en ruik is ook een manier om minder in mijn hoofd te zitten. En dat lukt prima buiten! Gelukkig maar!! Mijn vorm van meditatie.

En wat ik ook zo fijn vind, mijn licht straalt in mij. Het voelt zo rijk, ik ben gelukkig en geniet met volle teugen!

Raakt je dit in je verlangen naar een gelukkig en licht leven? Neem dan contact op en we gaan samen op pad! Ook in jou zit licht dat schijnt, in overvloed. Je hoeft het alleen te ont-dekken! En daar ondersteun ik je graag mee.

Mooi weekend met ZON!!!!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie