Ik leef meer in de flow

De afgelopen week heb ik mogen bellen met vrouwen, die op Vrouwenfestival Lorelei bij mij een holistische EMDR-sessie hebben gehad. Ik vind het belangrijk om een week of twee na de sessie in contact te komen over hoe de sessie ervaren is en hoe het op dit moment met ze gaat. Het wordt erg gewaardeerd door de vrouwen. En dat vind ik fijn. Het past bij mij om aandacht te hebben voor wat ze ervaren in de sessie en in het vervolg.

Een aantal opmerkingen die ik terugkreeg waren:

  • Bijzonder, het bracht wat in beweging. Ik leef meer in de flow.
  • De sessie was heel zuiver, fijn, prettig, goed. Het is te mooi om er woorden aan te geven.
  • Ik ga meer naar mijn gevoel, minder naar wat is “geaccepteerd”
  • Fijn gevonden, maar ook moeilijk. Erna veel energie

Ik ben er dankbaar voor dat deze woorden naar me terugkomen. En dat de vrouwen een stap hebben kunnen zetten naar volop hun vrouw-zijn leven.

Mijn manier van werken is met aandacht voor degene die tegenover me zit. Ik wil geen lijst met vragen afwerken maar elke keer verder gaan met wat ze zegt en voelt. En door met mijn handen te tappen op de handen van haar tegenover mij ben ik ook fysiek dichtbij. Als aanraking niet gewenst is kan ze ook zelf tappen. De ogen kunnen gesloten worden zodat ze makkelijker in het gevoel zakt. Want dat is waar ik haar naartoe uitnodig. Het gevoel wat (vroeger) akelig, vreselijk was doorvoelen zodat het neutraal wordt.

Mocht je een JA voelen om ook een sessie met mij te gaan doen? Dan kun je hier een vrijblijvend gesprek aanvragen zodat je nog meer kunt voelen of je je bij mij veilig voelt. Want als je je veilig voelt kun je naar je gevoel en in de sessie stappen.

Er is wel wat moed voor nodig. Ik vind iedereen die naar me toe komt dapper. Zelf heb ik ook sessies ondergaan en dan ben ik gespannen en zenuwachtig. Wat gaat er komen en hoe zal het gaan. Helemaal begrijpelijk. Hopelijk heb ik hier een beetje een beeld gegeven en is de stap minder eng. En het resultaat maakt dat de spanning en de zenuwen snel naar de achtergrond verdwijnen.

En nog iets heel belangrijks: jij bent de baas!! In de sessie mag je altijd stoppen. Ik dring niks op!

Als jij geremd wordt om volop je vrouw-zijn te leven, volop te leven, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan! Ik begroet je graag en met aandacht! Op naar volop leven!

Lieve groet van Jeanette

Plaats een reactie