Het sprookje van de dood

Het sprookje van de dood

Dit boekje is zo mooi en belangrijk geworden in mijn leven. Het geeft mij inzichten in de dood EN het leven. Marie-Claire van der Bruggen heeft heldere herinneringen aan hoe het was voordat ze als ziel naar de aarde ging. Ze schrijft daarover en ook over de reis van de ziel hier op aarde en de overgang naar thuis. We komen niet zomaar en niet zomaar bij de mensen om ons heen. En we mogen leren van moeilijke ervaringen. Degene die op onze rode knop duwt is onze leermeester. Meestal gaan we in de weerstand en denken: ga toch weg uit mijn leven, zo vervelend allemaal. Maar wat als daarachter de les of de ervaring zit?

Het boekje leest heel makkelijk. Ik heb er zoveel van geleerd en bied het je daarom heel graag aan. Je kunt het bij me ophalen of ik breng het naar je toe (in en rondom Oss). Voor 20 euro heb je het in huis en kun je de wijsheid tot je nemen. Doen?

Stuur me een mail (jeanettedekruijk@icloud.com) en we regelen dat het zo snel mogelijk naar je toe komt.

Liefs en een heel mooi weekend van Jeanette

Plaats een reactie