Hanging baskets workshops

FB cover wit

Soms denk ik: kunnen jullie me nog wel volgen? Met al die verschillende werkzaamheden! Van ondersteuning voor moeders die een of meer kinderen verloren (hoe klein ook) tot het geven van workshops voor het vullen van hanging baskets. En voor mij is het allemaal zo mooi om te mogen doen, alles komt vanuit mijn hart en het heeft veel meer met elkaar te maken dan je in eerste instantie denkt.

Rond mijn 35e zocht ik iets om te doen waar ik blij van werd, wat me meer energie zou geven. Dat werd de vakopleiding Bloemschikken. Bloemen waren altijd al een passie, dus dat paste! Ik weet nog dat ik een keer corsages op draad maakte en helemaal in de flow bezig was, geweldig! Ik heb er geen werk in gevonden, maar heb wel bruidsboeketten en een rouwstuk mogen maken, heel bijzonder. Daarin zit ook feest en verdriet, net als in mijn werk. En bloemen zijn uiteraard een passie gebleven! Toen ik, door mijn broer Bert, met de workshops voor hanging baskets in aanraking kwam, paste dat ook weer om zelf te gaan organiseren. Het is echt al 30 jaar geleden 😊 dat krijg je als je 64 bent hihi. Maar leeftijd is niet belangrijk, het genieten van alle moois wel! Hoe fijn is het als ik vrouwen weer blij met een mooie basket naar huis zie gaan. Heerlijk!!

En nu snap je ook waarom mijn dochter Fleurtje heet. Ze is niet meer hier in fysieke vorm, maar in vlinders, bloemen en nog veel meer laat ze me zien dat ze er nog wel is, ik zie haar alleen niet. Dus elke workshop is ze in mijn hart en geniet ik!

Het feest van de hanging baskets begint al met het inkopen van de plantjes. In de grootste snoepwinkel (voor mij) van Nederland, bij Kwekerij van de Ven in Oisterwijk, hebben ze zoveel mooie soorten en kleuren plantjes!! Echt geweldig! Lieve vrienden helpen me om alles naar Oss te brengen en samen met baskets, mos, potgrond en voedingspillen kunnen we los! Ik heb er weer heel veel zin in! Hopelijk gaat het weer wat warmer worden met een heerlijk zonnetje, ik kijk ernaar uit!!

Er zijn al een heel aantal aanmeldingen binnen! Mocht je mee willen doen, wacht dan niet te lang om teleurstelling te voorkomen. Ik kijk er al naar uit om je te mogen begroeten!

Aanmelden kan door een mail (jeanettedekruijk@icloud.com) of whatsapp/bellen (06 – 308 63 653). Geef je datum en tijd van voorkeur door en ik zal je een bevestiging sturen. Alles voor een prachtige waterval van kleurrijke, fleurige 😉 bloemen om een half jaar van te kunnen genieten.

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie