Foto’s Lichtjesceremonie

Lichtjesceremonie foto’s

Het was deze week heerlijk nagenieten met de foto’s van de Lichtjesceremonie die Yvonne Jansen Imminga van MY-foto gemaakt heeft. Ze zijn heel mooi geworden!!

De Lichtjesceremonie was opgebouwd met allereerst de ontvangst van de deelnemers door rouwclowns Mazzel (Carla Strik) en Pippa (Nicole Suijker). Daarna het aansteken van kaarsjes voor overleden dierbaren om te vieren dat ze in ons leven geweest zijn en nog zijn. Daaromheen was er intuïtief harpspel van Nicole de Veer en Freddy van Eerd en ik hebben gedichten voorgelezen.  Ook heeft eenieder de mogelijkheid gekregen om op een blanco kaartje LIEVE te schrijven en hun eigen naam. Daarna mochten ze schrijven wat er in hen opkwam, denkend aan de overleden dierbare. Deze boodschappen zijn door een aantal deelnemers gedeeld. De boodschappen zijn heel liefdevol. Dat vinden we soms lastig. Maar de boodschappen zijn gegeven, geloof het maar. Ze zijn op papier en in hun harten mee naar huis gegaan. Ik vertrouw erop dat ze ondersteunend zijn dankzij de zielen hierboven.

Op mijn website jeanettedekruijk.nl kun je alle foto’s bewonderen.

Veel dank aan eenieder die hulp gegeven heeft. En Frank voor je gastvrije ontvangst in de Paulus en Bloemerie88 voor de bedank-rozen.

Mooi weekend!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie