Familieopstelling in de mandala

Gistermorgen hebben Willemien Geurts en ik weer een workshop Familieopstelling in de mandala mogen verzorgen. Deze keer voor één vrouw, maar zo mooi! Ze kon heerlijk rustig tekenen, ontwerpen en kleuren. Willemien en ik tekenen ook. Ze vond het heel fijn om in deze veilige setting te kunnen delen over haar leven en familie.

Ze heeft ontdekt dat ze één van een tweeling is, haar broertje stopte met leven in de baarmoeder. Hij mocht een naam en een plek in de tekening krijgen. Dat was ontroerend mooi. Zo wordt hij ook erkend hier op aarde en en werkt het meteen heel helend.

Willemien en ik zijn elke keer weer verwonderd wat er uit de workshops mag komen. We gaan zonder plan op weg en al doende, kaarsje aansteken, meditatie, ontstaat zoveel moois. We zijn dankbaar voor alles wat er mag gebeuren en inzichten die mogen komen.

We hebben nog meer workshops in de planning staan : )

Donderdag 24 maart om 14 uur, nog 1 plekje vrij
Woensdag 13 april om 10 uur

En op verzoek kunnen we ook een datum samen zoeken.

We delen graag onze ervaringen, Willemien als ervaren Mandala-docent met bijna 20 jaar ervaring en ik mag kijken door de ogen van de universele wetten van familieopstellingen. We zijn dankbaar dat we dit mogen delen met jullie om tot meer inzicht te komen.

Heb een mooi, onstuimig weekend en we begroeten je heel graag bij een van onze mooie workshops!

Wllemien en Jeanette

Plaats een reactie