Familiegedoetjes

Gisteren in de workshop Familieopstelling in de mandala met Willemien is er heerlijk getekend en gekleurd. Na een mooie meditatie gingen de twee deelneemsters met wat ze in de meditatie doorkregen aan het tekenen. Met een rustig pianomuziekje op de achtergrond werd zonder te praten gecreëerd en het werd bijzonder. Want toen de tekeningen klaar waren mochten ze allebei vertellen wat er gebeurde en wat ze getekend hadden. Het was zo mooi! Een vader was getekend terwijl niet duidelijk is of het ook de biologische vader is. Maar hij was heel mooi aanwezig. (tekening niet op foto) En een kleurrijke tekening waarin de deelneemster zichzelf in haar kracht heeft verbeeld, ondanks familiegedoetjes.

Willemien en ik tekenen ook mee en dat is fijn, anders kijken we steeds op de vingers van de deelnemers haha. Willemien tekende zomaar een mooie engel en een klavertje vier. Mooi hè!

En bij mij kwam er een stukje familie waarbij ik in de vorige workshop geen centrum had en deze keer mezelf als een mooie bloem in het midden zette en de anderen eromheen. Wel familiegedoetjes maar niet voor mij. Mooie groei.

En eerlijk gezegd hebben Willemien en ik steeds: wat is dit een mooie workshop! Ook deze keer weer. Wij zijn verwonderd over wat er allemaal mag gebeuren en verteld wordt. Dank jullie wel voor jullie openheid, daarvandaan komt zachtheid.

 Mocht je denken, dat wil ik ook? Dat kan op donderdag 23 maart, woensdag 12 april of woensdag 17 mei. Even een mailtje (jeanettedekruijk@icloud.com) en je bent van harte welkom!

Ook welkom ben je komende vrijdag 10 februari op de avond met Medium Noëlle waar ze consulten verzorgt. Er is nog plek om 19 uur. Alle info vind je hier. Echt een mooie gelegenheid om contact te maken met overleden dierbaren en ook over nog levende dierbaren boodschappen te ontvangen.

En ik heb een nieuwtje op mijn website. Je kunt nu een vrijbijvend gesprek gelijk in mijn agenda boeken. Jij bepaalt wanneer het jou uitkomt. En je hebt gelijk een passende datum. Kijk maar op vrijblijvend gesprek plannen.

Rest me nog te vertellen dat ik deze week weer de ijsvogel heb gezien, ik blijf een geluksvogel!! En de futen heb ik gespot in de vijver, hopelijk zie ik ze weer een keer baltsen maar dan mag het warmer weer zijn.

Heb een mooi weekend en tot gauw ziens!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie