Even bijpraten

Even bijpraten

Lieve lezers, het duurde even maar nu ben ik er weer om jullie te vertellen wat er in mijn leven allemaal mocht gebeuren. Nou, niet alles hoor, maar voor jullie interessante gebeurtenissen.

Begin mei ben ik bij Samentha Bergman op bezoek geweest. Zij organiseert mede de beurs Magische Poort in Schijndel. Wat veel raakvlakken hebben wij. Vooral het intuïtief organiseren. Bijna was ze voor een klankbeleving en een drumcirkel naar Haren gekomen, de Rode Tentdag op zaterdag 20 juli, maar dan is er weer een Magische Poort. Dus dat gaat helaas niet lukken.

Daar heb ik een vraag voor jullie: ben of ken je iemand die wel een klankbeleving of drumcirkel kan geven? Of met ons kan zingen? Ik ben heel benieuwd! Ik geef graag vrouwen de mogelijkheid om hun talenten te laten zien en horen op die dag!

De Rode Tent van 8 mei was fijn met als thema Kies een bloem. Aan elke bloem zat een verhaal en er waren ook bloemenkaarten. Het was weer een mooie cirkel.

En toen begonnen de workshops voor de hanging baskets. Op Hemelvaartsdag heeft vriendin Jolanda me geholpen met het ophalen van alle 390 plantjes!! Het paste allemaal weer precies in twee auto’s met veel dozen om te stapelen. Wat een feest in de tuin! De workshops waren mooi verspreid over 2 weken. En het wonderlijke gebeurde: alle workshops in de tuin kunnen geven! Zo bijzonder! Er was wel een spek met de slakken. Elke dag de plantjes controleren en ze hebben er ook een paar opgegeten. Bizar dit jaar, nooit eerder zo meegemaakt. Het was wel weer heel gezellig met alle trouwe vrouwen die elke jaar zelfs elk seizoen meedoen! DANK JULLIE WEL!!! En een groepje van 4 tuinvrouwen die ook genoten hebben.

En tussendoor op 10 mei heb ik het Noorderlicht mogen zien in mijn eigen tuin!! Hoe vet is dat!! Rose!!!

En als de workshops weer achter de rug zijn, mag ik bij Lilly’s biodanza salon de potten op het terras weer vullen. Een klus, maar met veel voldoening. Ze genieten er het jaar rond van. Helaas nog geen foto’s.

Afgelopen vrijdag heb ik bij Anita Matheij een Soulkey Zielenreis mogen maken. Ze woont aan de andere kant van het park, zo dichtbij. Supermooie ervaring. Ik kreeg de uitgeschreven sessie mee in een zelfgekozen schriftje. En de sessie is nog aan het landen bij mij. Anita zal een samenvatting schrijven en die zal ik zeker delen op Facebook. Dus houd me in de gaten😉.

Gisteren op de Magische Poort beurs in Schijndel heel mooie consulten mogen geven. Wat is het toch super om mensen mee te nemen in een spirituele kijk op de dood omdat daar zoveel troost in zit. En delen over tekens en ervaringen van contact met overleden dierbaren. Dat is zo mooi en waardevol!  Ik geef dinsdag 4 juni nog een workshop en daarna pas weer op 13 september. Dus je kans om ook geïnspireerd te raken en contact te maken met een dierbare. Je bent van harte welkom!

Op donderdag 6 juni gaat mijn zoon fietsen voor het goede doel van KWF met Alp d’Huzes. Wij hebben een neef verloren aan alvleesklierkanker. Hij wil zich daarom inzetten door meerdere keren de Alp d’Huez op te fietsen en 2500 euro ophalen. Hij is er bijna! Zou je hem willen sponsoren dan is dit de link! Hij zal je heel dankbaar zijn!!

Ik ben dan wel thuis, niet aan het supporteren op de berg, helaas. Maar er is die avond een Rode Tent! Een thema is er niet haha! Iedere vrouw mag inbrengen wat ze wil delen. Dus er zijn veel thema’s die jullie inbrengen. Heel fijn! En van harte welkom voor een avond voor jezelf. Even geen rol als moeder, dochter, vriendin, collega, echtgenoot, noem het maar. Alle info vind je hier.

Met Medium Noëlle heb ik weer nieuwe data gepland. Je kunt meedoen op donderdagen 25 juli, 22 augustus en 26 september. Je kunt kiezen uit 19, 20 of 21 uur. Je mag een half uur (40 euro) of een uur (80 euro) reserveren. Je aanmelding ontvang ik graag. Komende 25 juni is de avond vol.

Op mijn dagelijkse wandelingen volg ik, zoals jullie vast weten, het wel en wee van de futen en ook de zwanen! De fuut zit te broeden!! Je ziet een klein wit puntje in het midden tegen de rietkraag aan. Ze hebben wel vier nesten gemaakt, maar zijn toch teruggegaan naar de eerste!! Zo fijn!! En de zwanen hebben ruim 4 weken gebroed en er zijn van de 7 eieren er 6 uitgekomen. Vanaf afgelopen maandagavond, toen zag ik het eerste jong net uit het ei. Het duurde wel voordat er 6 uit waren. Wat een heerlijke donsjes! Gisteravond waren de jongen onder moeders vleugels verstopt op één na! Zo gaaf!! Ik word er heel blij van!

Rest me nog jullie een mooie rest van deze zondag te wensen en tot een volgende keer.

Dank voor je aandacht voor mijn werk en verhalen.

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie