Er was eens …

Er was eens …  

Het is gelukt! De familievoorstelling Er was eens een Zieltje komt naar Oss!! Op zondag 18 juni spelen Babette Holtmann en Hans Kunneman hun voorstelling van 14:00 – 15:00 uur in de Paulus in Oss.

Op 18 oktober 2020 hebben ze dat ook gedaan, in een heel rare tijd net vóór een lockdown, wat hadden we geluk. Maar ja, dit is natuurlijk veel fijner. Iedereen is welkom!!!

Begin dit jaar kreeg ik van Linda, de toermanager van Babette en Hans het verzoek om de voorstelling nog een keer te organiseren. GRAAG!!!

Het is zo mooi, denk je even in. Het boekje Het sprookje van de dood is mijn favoriete boekje. Het geeft zo mooi weer hoe je ook naar het leven en de dood kunt kijken en zo het beter “begrijpt”. Ik haal daar zoveel steun, troost en inzichten uit, waardoor ik het ben gaan vertellen in mijn omgeving. Niets gebeurt voor niets. Er zit altijd een plan achter wat we meemaken, en juist achter de moeilijke en verdrietige ervaringen zit een parel. En ja, dat vergt omdenken. Zo mooi om dit door te mogen geven.

 Dus zeg ik JA tegen de roadmanager en ga met Frank van de Paulus in overleg. En we zijn eruit! Datum geregeld en afspraken gemaakt. Zo gaaf!!

Dus heb jij de kans om deze prachtige voorstelling te gaan zien en ervaren. En neem vooral je kind(eren) en/of kleinkind(eren) mee! Tickets voor kinderen tot en met 11 jaar zijn goedkoper.

Tickets kun je hier bestellen!

Alle informatie over de voorstelling vind je hier.

Ik heb al voorpret en verwelkom je/jullie heel graag op zondag 18 juni vanaf 13:30 uur in de Paulus in Oss!!

Mooi weekend!

Liefs van Jeanette

 

8

Plaats een reactie

Er was eens

 
Op zondag 18 juni om 14 uur wordt in de Paulus de familievoorstelling Er was eens een Zieltje gespeeld.
 
Ik ben zo blij dat het gelukt is om deze voorstelling nog een keer naar Oss te halen! Op 18 oktober 2020 was deze voorstelling ook in de Paulus.
 
In mijn werk vertel ik heel vaak over het boekje Het sprookje van de dood. Daarop is deze voorstelling gebaseerd. Het is zo mooi om het leven en de dood een beetje beter te kunnen begrijpen als je dat boekje gelezen hebt. En dan maken ze er ook nog een voorstelling van!! Veel blijer kun je me niet maken! Het is zo prachtig!!
Kom je ervan genieten? Via deze link kun je kaartjes bestellen.
 
De kaartjes zijn 17,50 euro voor volwassenen en 14,50 voor kinderen t/m 11 jaar.
 
We begroeten je/jullie heel graag! Het adres van de Paulus is Oude Litherweg 2 in Oss.
 
Eventuele vragen kun je mailen naar jeanettedekruijk@icloud.com.
 
Hieronder alvast een glimp van de voorstelling.
 

Babette Holtmann brengt samen met gitarist Hans Kunneman het boek Er was eens een Zieltje… van Marie-Claire van der Bruggen tot leven in een sprankelende muzikale familievoorstelling met een bijzondere boodschap. Je wordt door Zieltje meegenomen op haar aardse avontuur. Het is een wonderbaarlijke reis vol verrassingen, die je laat ontdekken wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt. Ga ook mee met Zieltje!

Op de website Erwaseenseenzieltje.nl kun je alle informatie vinden.
 
Heel graag tot zondag 18 juni om 14:00 uur, inloop vanaf 13:30 uur.
 
Liefs van Jeanette