Eerste psychometrische avond

Afgelopen dinsdagavond heeft Noëlle voor de eerste keer een psychometrische avond in mijn huis gegeven. En wat voor een avond! Ze “leest” foto’s van overledenen en ter ondersteuning legt ze tarotkaarten. En de boodschappen kwamen zo mooi. Er waren om 19 en om 20 uur twee deelnemers. Allemaal herkenden ze veel, over familie, werk, relaties, zelfvertrouwen. Het wordt als echt heel ondersteunend ervaren.

Wat is het toch bijzonder dat ze van boven via Noëlle boodschappen aan ons kunnen geven. Hierbeneden leven we met een soort van mantel der vergetelheid. Als we geboren worden krijgen we die mantel om en daardoor weten we veel niet meer waardoor we een beperkte blik hebben op ons leven hier. Hierboven zien ze het hele plaatje en kunnen voor ons een tipje van de sluier oplichten en ons een zetje in de rug geven. En je voelt je daardoor gesteund en het geeft inzichten, hoe bijzonder is het.

Zou jij nog zo graag iets willen vragen aan een overleden dierbare? Of loop jij met iets rond waar je in vastloopt? Zou je een boodschap willen ontvangen via Noëlle? Op dinsdag 14 juni ben je van harte welkom. Om 19 uur is nog 1 plekje en om 21 uur nog 2. Het gaat snel met de aanmeldingen dus wacht niet te lang!

Je kunt meedoen door een mail te sturen naar jeanettedekruijk@icloud.com.  Geef even aan met hoeveel personen en op welke tijd je wilt komen.

Noëlle en ik verzorgen graag een mooie sessie voor je.

Alle info over deze workshop vind je op jeanettedekruijk.nl

Heb een mooi weekend!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie