Een warm pleidooi

Heel graag breng ik Er was eens een Zieltje nogmaals onder de aandacht! Op zondag 18 juni van 14 tot 15 uur wordt deze familievoorstelling door Babette Holtmann en Hans Kunneman gespeeld in de Pauluskerk in Oss.

Er was eens een Zieltje is de kinderversie van het inmiddels beroemde boekje Het sprookje van de dood van Marie-Claire van der Bruggen. Als je geen lezer bent, dan kun je volgende week zondag mooi het verhaal in vertelling en zang tot je laten komen. En het is echt heel mooi, met ook een boodschap als toegift.

Het is die dag ook Vaderdag. Dus een mooie kans om een waardevol cadeau aan je vader te geven. Of met je vader in gedachten en in je hart deze voorstelling te bezoeken. Ik houd een warm pleidooi om je over de streep te trekken, ik gun het jou en vele anderen om kennis te maken met deze manier van kijken naar de dood én het leven!! En je kunt natuurlijk ook je moeder of andere dierbaren (in je hart) meenemen.

Tickets kun je hier bestellen!

Tot ziens in de Paulus, inloop vanaf 13:30 uur.

Na mijn heerlijke vakantie op Madeira ben ik alweer volop aan het werk. Met heel veel plezier gelukkig! Gisteren kwam de lotgenotengroep voor ouders van een kind die zelf voor het einde van het leven op aarde heeft gekozen. Het was weer een indrukwekkende avond, maar ook is het helend om ervaringen te delen en herkennen. En elkaar te inspireren. Dank voor jullie komst. De volgende bijeenkomst zal na de zomervakantie zijn.

De workshop Consulten van Medium Noëlle op donderdag 22 juni is vol. In volgende nieuwsbrief komen nieuwe data.

Dinsdag 27 juni en dinsdag 4 juli hebben we nog plekjes bij de workshop Familieopstelling in de Mandala. Willemien heeft veel ervaring met Mandala’s tekenen en ook duiden wat er getekend is qua symbolen, kleuren en vormen. Altijd een heerlijke middag waarin je in alle rust kunt tekenen wat er in je opkomt. Niks moet en het hoeft ook niet mooi te zijn. Kom je meedoen? Dan graag een mail naar jeanettedekruijk@icloud.com.

En de natuur is ook alweer drie weken verder na mijn laatste nieuwsbrief. Net vóór mijn vakantie waren er twee zwanenparen in de vijver en beide hebben pullen gekregen, één met 8! En één met 2 kleintjes. Toen ik het paar met 8 twee dagen later zag waren er 9! Daarna ben ik ze uit het oog verloren, helaas. De futen zijn niet aan het broeden, ik mag geduld hebben 😊

Rest me nog om jullie een prachtig mooi weekend te wensen met heerlijk veel zon!!!

En tot ziens bij Er was eens een Zieltje op 18 juni!!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie