Een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren

JOEHOE!!! Ik ben zo blij en dat wil ik met jullie delen!!

Na het geweldige Vrouwenfestival Lorelei waar ik twee fantastische workshops mocht geven over een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren, wist ik dat ik deze workshops ook in mijn huis wil gaan geven. Om veel meer vrouwen dit te kunnen laten ervaren, zo mooi!

En ik mocht voor een fotoshoot naar Marie-José Willemse-van den Bogaart. Dat was zo fijn, helemaal geen poseer-gedoe. Lekker pratend foto’s maken! En dat was een goede timing hihi!

En toen ging de creativiteit stromen en heb ik heerlijk en hard gewerkt deze afgelopen week en dit weekend.

Eerst mocht ik met Willemien weer een levensbloem tekenen om een logo te ontwerpen.  Dank je wel!! En dat ging soepel! Daarna wist ik dat ik ging kleuren, van links (dood, verleden) paars naar rechts (licht, toekomst) geel! Het ging zo mooi, zes kleuren en zes vlinders en daar in het midden de bloem (Fleur). Het is dezelfde basis als die voor Vlindermama. Die vlinders ontstonden daar zo bijzonder dat ik ze graag weer wilde in dit logo. Daarna de tekst er omheen gedrapeerd. Wat een feest om te maken, ik houd ervan!!

Ook moest de website aangepast worden met het nieuwe logo en teksten op de eerste pagina en op de Over mij pagina. En ik ging natuurlijk de workshops erop zetten! Zo fijn dit! Neem gerust een kijkje!  www.jeanettedekruijk.nl voor de eerste pagina, over mij en de workshops.

Ook op Facebook, Instagram en LinkedIn heb ik de wijzigingen doorgevoerd.

De nieuwe workshops zijn voor het inspireren over een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren. Wist je dat contact met overleden dierbaren heel gewoon is? We hebben het afgeleerd in de afgelopen decennia maar vroeger was het heel gewoon om erover te praten! En dat wil ik graag weer mogelijk maken en je ook laten ervaren dat je contact kunt maken, heel gewoon. Ik vind niks vreemd, jouw ervaring mag gekoesterd worden en hoeft niet klein of nietig gemaakt.

Als je al nieuwsgierig bent geworden: ik heb twee data voor je!

  • woensdag 30 augustus om 10 uur
  • donderdag 14 september om 14 uur

Je mag je aanmelden per mail, bijvoorbeeld als antwoord op deze nieuwsbrief. Ik begroet je heel graag!

En dan komt er weer een Lichtjesceremonie!! Op dinsdag 31 oktober in de Paulus van 19:30 – 21 uur. Voor de vijfde keer en daar gaan we ook contact met overleden dierbaren maken en ze in het licht zetten. Alle info vind je op de website.

Op zaterdag 2 september is er weer een Rode Tentdag! Heerlijk ontspannen een dag voor JOU! We gaan Rode Tentrituelen doen, dansen, lekker lunchen, wie weet zwemmen en zonnen, yin yoga stress releasen en ken jij de godin in jezelf?
Aanmelden kan nog! Alle informatie vind je op de website!

Rest me jullie nog een mooie, hopelijk droge zondag te wensen en ik begroet je heel graag binnenkort!!

Liefs van een bije Jeanette