Een inkijkje in mijn leven

lezing Reni cover

Er gebeuren steeds weer mooie dingen in mijn leven! Als voorbereiding op mijn reis naar Chartres was ik verleden week in Den Haag. Ik kijk uit naar de kathedraal en het labyrint! En lekker even genoten van de zee en het strand door te wandelen en pootje te baden, heerlijk!

De workshop Familieopstelling in de mandala was weer fijn! Zo heerlijk om even stil te staan en te tekenen wat in me opkomt en daarover delen. En Willemien is zo mooi invoelend en ruimte voor het verhaal van de deelneemster gevend bezig. Dank je wel voor je wijsheid! De volgende workshop is op dinsdag 7 november om 14 uur.

En Medium Noëlle was weer in the house! We werken nu alweer vanaf april 2022 samen en het is elke keer weer een bijzondere avond! Ook deze keer. Zo dankbaar voor!
Op 9 november komt ze weer, maar die avond is VOL! Op vrijdag 22 december komt Noëlle voor Kerst (mooi hè met zo’n naam!). Daar is nog plek. Wil je een keer contact maken met een overleden dierbare of voor jezelf een boodschap ontvangen? Het geeft een steun in de rug om vanuit de andere wereld informatie te ontvangen.

Afgelopen dinsdag was weer een workshop Een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren. Zo mooi de verhalen die gedeeld worden en waarvoor ruimte is. En de boodschappen die doorkomen van boven. Ook al zo dankbaar voor. Donderdag 16 november is de volgende, maar die is VOL! Op donderdag 14 december om 14 uur zijn nog plekken vrij! Mocht je op een avond willen komen, dan kun je even contact met me opnemen. Dan plannen we een datum.

Gisteravond was er vanuit het Rouwcafé weer een avond voor moeders die een kind door zelfdoding verloren. Wat een herkenning en openheid is daar. Zo mooi om te ervaren! Op donderdag 7 december is er weer een bijeenkomst.

De baskets workshops staan voor de deur! Morgen ga ik met vrienden weer de hangviolen en hedera ophalen! Altijd een feestje! En vanaf zondag beginnen de workshops. Mocht je nog willen aansluiten dan staan hier de data en tijden met de vrije plekken.

Komende donderdagavond 12 oktober is er een lezing van Reni de Bie in Ini Mini in de Houtstraat 3 in Oss, inloop vanaf 19:15 uur. Het thema is Over het verlies van je kind tijdens de zwangerschap, bevalling of kort na de geboorte. Het is van 9-15 oktober Baby Loss Awareness Week om aandacht voor het verlies van een kind zo vroeg in zijn of haar leven te vragen. En dat gaat ook over een miskraam of abortus, het maakt niet uit hoe het verlies gebeurd is.
Reni neemt je mee in het land van rouw. Heel mooi hoe zij woorden geeft aan dit grote verdriet, zij heeft haar zoon net na de bevalling verloren.Kom je ook? Het is vanuit het Rouwcafé georganiseerd, dus aanmelden kan per mail naar info@rouwcafe-oss.nl. Graag het aantal personen erbij vermelden. Je bent van harte welkom!

Op vrijdag 13 oktober is er weer een Rode Tent en door de Baby Loss Awareness Week geef ik dan ook aandacht aan het verlies van een kind, maar dan ook op latere leeftijd. Je kunt je aanmelden.

Aanmelden voor mijn activiteiten kan door een mail te sturen naar jeanettedekruijk@icloud.com of te appen naar 06 – 308 63 653. Ik zie je graag!

En dan nog even, ik weet, het is veel, de Lichtjesceremonie. Op dinsdag 31 oktober in de voormalige Pauluskerk in Oss. Een mooie bijeenkomst met het aansteken van kaarsjes voor overleden dierbaren en ook contact maken. Heel bijzonder. Alle info vind je hier.

Ik wandel, zoals jullie wel weten, bijna elke dag een rondje. En ik vertelde in het voorjaar over baltsende futen, mijn favoriete vogels! Helaas is, ik denk het vrouwtje, verdwenen en bleef het mannetje achter. Ik bedenk dan dat dat wel zielig is, zo alleen en geen nest deze zomer. Ach mijn invulling! Het mannetje is uiteindelijk ook verdwenen. Gek genoeg miste ik de futen. Ik keek altijd of ik ze zag in de vijver bij de spin en de kleine vijver achter de Visstraat.
Tot mijn grote vreugde was gisteren weer een fuut in de vijver bij de spin!! Ik zag het al van verre, die witte borst valt gewoon heel erg op!! Wat blij ben ik, dat is zo fijn!! Happy me!!!!

Rest mij nog om jullie een mooi weekend te wensen met heerlijke temperaturen en ik begroet je graag binnenkort!

Fleurige groet na dit inkijkje,

Jeanette

Plaats een reactie