Donkere januarimaand

In deze donkere tijd met januari als lange saaie maand na de feestdagen is het soms lastig om je gemoed op vrolijk te houden. Ik vond, voordat mijn zoon in januari geboren werd, die maand zo vreselijk lang duren! Het was heel fijn om dan een verjaardag in die maand te hebben. Nu komt dat gevoel soms weer terug omdat hij heerlijk zelfstandig is en het feest zomaar in februari kan vallen 😊

Wat zijn de lichtpuntjes in jouw leven? Heb je er oog voor om die te zien? Als het dan ook nog mistig is dan wordt je wereldje wel heel klein. En toch piept de zon er soms even doorheen. Dan lost de mist langzaam op en zie je de stralen van de zon prachtig schijnen door de mistige lucht.

Zou je dat ook op willen merken? Dat die momenten er zijn? Afgelopen dinsdag kwam de zon op en het was zo’n mooie lucht! Dat moment even meepakken maakt je dag al mooier en lichter.

We zijn snel geneigd om de donkerte op te pikken en daarmee aan de gang te gaan. Alles wat negatief is tot je te nemen en niet denken aan alle mooie gebeurtenissen of kleine momentjes die fijn en licht zijn.

Als je de behoefte voelt om voor die lichte momentjes open te staan, dan begeleid ik je graag om het lichte van het leven, het mooie ook te leren zien en langzaam te ontdekken dat het gaat over je eigen bril. Hoe kijk je de wereld in? Met donkere of met gele glazen?

Je bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken en te ervaren of we samen een stukje van jouw levenspad mogen afleggen om dat te gaan ontdekken! Licht Leven!!

Voor een vrijblijvend gesprek klik je hier.

Ook in de workshops gaan we op zoek naar licht leven. De eerstkomende is Wat je zoekt, dat vindt jou! Op donderdag 20 januari. Je kunt nog meedoen. We werken met twee deelnemers om het veilig en met veel aandacht te kunnen organiseren. Ook Familieopstelling in de mandala is een aanrader. Kom heerlijk tekenen en kleuren en ervaar hoe je daarmee rust en lichtheid gaat ervaren!

Meer informatie over de workshops vind je hier.

Ik wens je een zonnige blik op de wereld en op jezelf!

Liefs van Jeanette

 

Ps  de foto is van Frans Kapteijns, boswachter van Natuurmonumenten, dank je wel!

Plaats een reactie