De groeikracht van de natuur

Wat een heerlijke weken waren het met de workshops voor het vullen van de hanging baskets van 24 lieve deelnemers! En het is gelukt om mijn energie in balans te houden. Ben ik heel blij mee! Mijn eigen baskets, op de foto met nog twee bestelde baskets, zijn ook weer gevuld en we kunnen nu gaan genieten van de groeikracht van de natuur. Want dat is toch bijzonder, we poten de plantjes, geven water en de groei gebeurt. We hoeven daar niks voor te doen, zo wonderlijk mooi! Dank aan iedereen die meegedaan heeft, ik vind dat heel fijn! En nu genieten van de zon, groei en bloei!

En ik ga weer door, want komende vrijdag 19 mei is er weer een Rode Tent, deze keer met als thema Hoe ga jij om met de dood. Het lijkt een zwaar onderwerp maar door erover te delen en elkaar te inspireren kan er zomaar meer licht komen in hoe je naar de dood kijkt. Kom je ook? Het is een veilige setting en alles wat gezegd wordt, blijft in de Rode Tent. We ondersteunen en bemoedigen elkaar, geven geen advies en gaan niet therapieën. En als jij je verhaal doet luisteren de andere vrouwen. Vertellen is belangrijk, maar gehoord worden is net zo belangrijk. Een mailtje of app naar mij is voldoende. Je bent van harte welkom!

En dan vertel ik ook nog over Er was eens een Zieltje. Deze mooie familievoorstelling komt over een maand naar de Pauluskerk in Oss! Op zondag 18 juni van 14:00-15:00 uur brengen Babette Holtmann samen met gitarist Hans Kunneman het boek Er was eens een Zieltje… van Marie-Claire van der Bruggen tot leven in een sprankelende muzikale familievoorstelling met een bijzondere boodschap. Je wordt door Zieltje meegenomen op haar aardse avontuur. Het is een wonderbaarlijke reis vol verrassingen, die je laat ontdekken wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt. Ga ook mee met Zieltje!

Het verhaal is gebaseeerd op mijn favoriete boekje Het sprookje van de dood. Ik heb al veel mensen mogen inspireren met dit boekje. Ik heb het zelfs op voorraad in huis. Je kunt je tickets op de website Erwaseenseenzieltje.nl bestellen. Ik begroet je heel graag!

Rest me te vertellen dat de futen nog steeds geen nest hebben gebouwd, maar dat komt vast wel goed. De zwanen zitten allebei nog op hun nest, wordt nu spannend! De merels in de tuin waren druk met het voeren van de kleintjes. Met volle snavels met wormen vlogen ze steeds langs de serre van rechts naar links. Ik heb de kleintjes helaas niet gespot. En de kat van de buren zat in mijn tuin terwijl hij niet uit hun tuin mag. Hij glipte weg toen ik naar buiten kwam. Gelukkig is hij gewoon weer naar  huis gekomen. Was vast een leuke ontdekkingstocht zo in het voorjaar 😉 De sneeuwbal en de blauwe regen bloeien volop en ik geniet ervan! Wat is de natuur toch ge-explodeerd in korte tijd! Vooral het fluitekruid staat ineens een meter hoog!!

Wens jullie een mooie Hemelvaartsdag met veel zon en een heerlijk weekend.

Ik ga volgende week op vakantie naar Madeira om van bloemen, vlinders en wandelen te genieten!! Zo boffen!!

Tot gauw!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie