Dank je wel!

De Kerstdagen staan voor de deur. Het leek erop dat ik met Kerst alleen zou zijn, maar dat is niet meer het geval! Door uit te reiken vond ik twee andere vrouwen die graag met mij een Kerstdiner wilden meemaken. En derde en vierde Kerstdag zal ik met mijn lieve zus samen zijn. Dus ineens 4 dagen Kerst met mooie afspraken! Ik ben dankbaar!! Alleen zijn kan ook, heb ik me gerealiseerd. De lading eraf halen door voor mezelf goed te zorgen met rust, lekker eten, mooi boek, heerlijke film, prachtige wandeling, er is genoeg om van te genieten!! Maar samen met iemand is wel fijner voor nu. En zoonlief hoeft zich geen zorgen te maken om zijn moeder 😊 en kan genieten in de sneeuw met zijn lieve vriendin!

En terugkijkend op 2021 ben ik dankbaar voor de persoonlijke ontwikkeling die ik mocht ervaren. Het is een proces wat almaar doorgaat en dat is zo mooi. Steeds meer me realiseren dat ik mag ondersteunen en erop vertrouwen dat ik ook ondersteund word. En dat ik het ondersteunen in verschillende vormen mocht gieten. Gesprekken 1 op 1 en EMDR-sessies, workshops voor vrouwen samen met andere mooie vrouwen, hanging basket workshops, Rode Tent bijeenkomsten, de vrouwencirkel, bijeenkomsten van het Rouwcafé, ook als coördinator. En al deze vormen gaan onder één noemer vallen. In het nieuwe jaar zal ik er meer over vertellen. Voor nu is het tijd om in de rust te gaan, van de Kerstdagen en de Top 2000 te gaan genieten, van het oude jaar afscheid te nemen en het jaar 2022 mooi te gaan starten.

Alle mensen die ik dit jaar mocht ondersteunen en spreken wil ik vanuit mijn hart bedanken voor het vertrouwen wat ik kreeg. Het geeft me een vervuld leven. Ik wens iedereen gezellige Kerstdagen en een licht en liefdevol 2022. En ik sta geïnspireerd en uitgerust in 2022 weer met mijn hart vol licht en liefde voor je klaar. Voel je welkom!

Lieve groet van Jeanette

Plaats een reactie