Daar is ze dan weer

piano

Daar ís ze dan!! Ze is al rond de dertig jaar en ze was al 6 jaar uit logeren. Ik bespeelde haar niet meer en bij een vriendin kon haar dochter er lekker op pingelen! Maar het werd tijd dat ze weer naar huis kwam. Gisteren was het zover en ze heeft een speciaal plekje gekregen.

Want op die plek was mijn coachingshoek met twee stoelen en een tafeltje. Mijn focus is veranderd en het coachen verandert in inspireren over een spirituele kijk op de dood en contact met overleden dierbaren. Dus deze plek mocht veranderen!!

Ik heb een echtpaar gevonden die mensen intuïtief piano laten spelen!! Dat wil ik ook!! Niet meer de noten of accoorden spelen maar dat wat in me opkomt vanuit mijn hart!! Vanavond de eerste zoom-meeting en ik ben zooooo benieuwd!!

Maar weer aan het werk! Komende dinsdag is weer een workshop Familieopstelling in de mandala met Willemien. Er zijn nog 2 plekjes dus mocht je lekker spontaan denken: DAT WIL IK! dan ben je van harte welkom! Even een mailtje naar jeanettedekruijk@icloud.com en je bent erbij!

De avond met Medium Noëlle van komende donderdag is volgeboekt! Heel fijn weer. Maar je kunt wel aanmelden voor donderdag 21 maart om 20 uur (1 plekje) of 21 uur (2 plekjes). Ook daarvoor van harte welkom!

Komende zondag 18 februari is er in het wijkcentrum Schadewijk in Oss een Spirituele Doe en Ervaarbeurs. Ik ken het niet maar ga er fijn snuffelen! Van 11 tot 16 uur, Leeuwerikstraat 2.

Op zaterdag 24 februari van 11-17 uur sta ik de  hele dag in Schijndel op de Magische Poort spirituele beurs. Het adres is Gasthuis Liduinahof 60. Zie ik je daar? Ik heb er al zin in.

Op 5 en 15 maart inspireer ik je graag over een spirituele kijk op de dood en contact met overleden dierbaren. Op 5 maart is geen plaats meer, maar op vrijdag 15 maart is nog 1 plekje. Is die voor jou? Ik inspireer heel graag maar geef ook ruimte voor jouw verhaal rond verlies en gemis. Je bent van harte welkom!

De mannetjesfuut heeft het heeeel druk gekregen, nou ja, dat denk ik haha. Ik zie het er niet aan af hoor, maar hij zwemt met twee vrouwtjes in de vijver!! Hopelijk lukt het dit jaar om een nest te bouwen en eieren te leggen. Ik droom er al van. Weet jij dat futen hun kleintjes op de rug vervoeren als ze nog heel klein zijn? Dat is zooo gaaf!! Ik duim ervoor. Komt vast door het mooie weer nu, het is hier 15 graden en ik heb de serredeuren opengeschoven! Genieten!!

Ik wens je alvast een heel fijn weekend en tot gauw ziens of tot een volgende mail. Lief dat je me volgt! hartje

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie