België en baskets

Oh alweer op zondag! Het komt zo uit om een verhaaltje te maken voor jullie.

Ik mocht na een heerlijk Paasweekend met mijn familie 4 dagen naar België. Meestal als ik op reis ga kom ik vlinders tegen. En dat vind ik heerlijk, Fleur gaat met me mee op reis. Deze keer werd ik zo verwend! Met Hetty ging ik naar Katelijne die een B@B in Kalmthout heeft, De Moerbei, in het groen en zo rustig, vlakbij de Kalmthoutse heide. Een heerlijke plek! De kamer die we kregen heette Oranjetipje, voilà! Met een mooie foto van een oranjetipje, zo’n mooie vlinder. We zijn in het Arboretum geweest en in een boek met vlinders kwam ik de vlinder tegen die we in Zweden zagen en die op mijn hand ging zitten. En daar stond de Nederlandse naam bij: ROUWMANTEL!!!! JAAAA echt waar, zo toepasselijk!! Ik  ben helemaal blij en vind het super bijzonder!! En bij een wandeling in de tuin kwamen we een grafsteen tegen. De tekst konden wij niet goed lezen maar het begon met Vlinders!! Tuurlijk! Katelijne wist de hele tekst: Vlinders zijn als zwervers, ze schrijven hun korte verhaal in letters van licht. Ik ben diep onder de indruk!

Dank lieve Fleur voor zoveel mooi contact! Dat maakt me zo gelukkig!!

In mijn workshop Een spirituele kijk op de dood, contact met overleden dierbaren inspireer ik je ook over deze tekens! De eerstvolgende is op dinsdag 16 april, maar die is vol! Maar vrijdag 3 mei is plek. Begroet ik je dan?

En chocolade is ook een grote liefde haha! Dit was een moulleux, zo heerlijk, de chocolade zit gesmolten in het bruine bolletje met ijs en slagroom ernaast! Mmmmmmmmmmmm.

En dan gaan we ook weer hanging baskets vullen! In mei zijn de workshops gepland. De flyer zie je hieronder staan. Met dit heerlijke weer krijg ik er ook echt weer zin in! Bloeien jullie baskets nu ook zo mooi met de hangviolen van afgelopen najaar? En de bolletjes? Heerlijk hè! Deze periode zijn ze op hun uitbundigst. Wel water geven hoor! Ze drogen snel uit nu. Ik kijk naar jullie uit! Aanmelden kan weer naar mijn mailadres of telefoon.

Morgen is er weer de Rode Tent, kies een lied is het thema. Ik ben er heel benieuwd naar hoe de avond zal verlopen. Vrolijk of verdrietig, het kan allemaal. Alles is welkom.

Donderdag 30 mei verzorgen Willemien en ik weer de workshop Familieopstelling in de mandala. We genieten er zelf ook zo van. Je kunt je daarvoor nog aanmelden. We begroeten je heel graag!

En Medium Noëlle komt donderdag 25 april weer naar Oss. Die avond is volgeboekt. Mocht je aan willen melden dan kan dat voor dinsdag 25 juni. Om 20 en 21 uur is daar nog plek voor 2 personen. We gaan weer voor een mooie avond met boodschappen die inzicht geven.

De futen zijn samen, maar ik denk dat het twee mannetjes zijn 😉 Oh net even gekeken, maar ze zien er in de zomer identiek uit haha. Ze hadden een nest maar na België waren ze wel samen maar niet op het nest. Wel baltsend. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat! De lente is in volle gang, zo heerlijk. De magnolia en de krent zijn al uitgebloeid en de sneeuwbal heeft al mooie groene knoppen. Ik geniet van al het moois. Hopelijk jij ook!

Als je tot hier gelezen hebt, dank je wel!

En graag tot heel snel, ik begroet je graag in mijn huis met een warme knuffel!

Nu tijd voor genieten van het mooie weer!!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie