Baskets, Rode Tent en Lichtjesceremonie

Baskets, Rode Tent en Lichtjesceremonie

Een leuke week met de hanging basket workshops zit er weer op. Ik lever nog één basket af en dan is het echt weer klaar! De vrouwen gingen weer vrolijk naar huis en de viooltjes zullen inmiddels wel vrolijk lachend naar hen kijken!! Op de drie foto’s zie je de verandering in een week. Ze hebben even veel te verduren bij het poten, maar daarna geven ze heel veel vrolijkheid en plezier!! En de verrassing in de lente als de bolletjes eruit komen en gaan bloeien!! Veel plezier van jullie mooie creaties!!!

En afgelopen dinsdag weer een heel mooie Rode Tent met als thema: delen wat je bezig houdt. Heel diverse ervaringen werden verteld. Het is elke keer weer mooi en ontroerend dat er een plek ontstaat waar het delen veilig voelt en een stukje lichter maakt! Deze vrouwen gingen weer met rust de deur uit.

Komende maandag 31 oktober is de Lichtjesceremonie in de voormalige Pauluskerk in Oss vanaf 19:30 uur. Het programma is rond en we hebben een mooie ceremonie bedacht. Mocht je nog mee willen doen, dan kan dat. Er zijn nog een paar plekjes in te vullen. We gaan kaarsjes aansteken voor dierbaren die overgegaan zijn. Het is mooi om even tijd te nemen om stil te staan bij deze dierbaren die nog steeds belangrijk zijn in onze levens. We gaan zo gauw mee in de ratrace van het leven. Kom je even stilstaan en een kaarsje aansteken? Je bent van harte welkom! Aanmelden per mail aan jeanettedekruijk@icloud.com.

Heb een mooi weekend en wie weet tot maandag!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie